AsienkaM1986
mama Zuzi
Kasiuleczka z tego co wyczytalam na suwaczku to coreczki Agi mialyby dzisiaj 9 miesiecy 3 tygodnie i 6 dni jakby urodzily sie w terminie a urodzily sie w 30 tygodniu i Aga na suwaczku ma 2 daty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dranissimo- ciesze sie,ze temat chutowy cie interesuje. Im wiecej nas-mam kangurzyc tym lepiej)) Marzy mi sie w irlandii klub kangura
Temat chust jest tak szeroki,ze trudno mi zawrzecwszytsko w poscie. zapraszam cie jednak na forum Chusty.info - chusty do noszenia dzieci i pokrewne tematy - Chustoforum - Strona główna Tokopalnia wiedzy o chustonoszeniu plus bazarek na ktorym mozna kupic piekne chusty.Moglabym wydawac na nie miliony....niestety wporownaniu do prawdziwych maniaczek wypadam slabo bo na stanie mam tylko 3 chusty...narazie! POczytaj forum a znajdziesz odpowiedzi nawszelkie pytania. ja obecnie nosze w chuscie tkanej Hopendeiz i jest to cudowna chusta!! Polecam. Do kupienia w sklepach intenetowych i oczywiscie na wspomianym bazarku na forum.
Ps- moderatorki kochane,mam nadzieje,ze nie zlamalam zadnego punktu regulaminu podajac adres innego forum? Jesli tak- zbijcie mnie i wykasujcie posta
A oto fota mojej ukochanej szmatki w akcji ze mna
Ps-a wogole dranissimo to wlasnie zauwazylam,ze mamy dzieci wpodobnym wieku (te male moje) a dodatkowo bralysmy slub w tym samym czasie...hahaha...5 dni roznicy![]()

;-):-)//.....