reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczka z tego co wyczytalam na suwaczku to coreczki Agi mialyby dzisiaj 9 miesiecy 3 tygodnie i 6 dni jakby urodzily sie w terminie a urodzily sie w 30 tygodniu i Aga na suwaczku ma 2 daty

reklama
Bardzo dziękuję za życzenia dla moich dziewczynek.
Kasiuleczka moje dziewczynki to wcześniaki. Miały się urodzić 14 sierpnia, a już 10.06 je urodziłam, stąd 2 daty.
Mimo, że dziewczynki są zdrowe, cudowne i przekochane, to wspomnienia zakręciły łezkę w oczach. Zobaczyłam je dopiero po prawie 30h od porodu, były takie maleńkie, podłączone do tylu maszyn. Nie mogłam ich przytulić. Teraz to robię podwójnie.

Ostatnia edycja:
Aga-Natalia-Twoim córeczkom wszystkiego najsłodszego i najbardziej kolorowego.100lat!!!
Kamcia-no ja niedobra:(((Ale uwierz,że 15to minutowa jazda jest dla mnie tragedią:/Zdrówka dla Ciebie!!!
Madbebe-100 lat dla A:)))Jak tort wyszedł?
Ewelcia-no Ty jak nie ruskimi to ciachem kusisz!!!
Tak w ogóle witam i miłego dnia życzę:)

witam
Aga Natalia anoooo to teraz rozumiem:-)w takim razie wszystkiego najslodszego dla dziewczynek
Ewelcia mnie to ostatnio do slodkiego ciagie i pichce muffinki na weekend-raz byly ze serem,ostatnio z jablkami a wczoraj zrobilam malinkami i groszkami czekoladowymi:-D
U mnie jak narazie slonko ciekawe jak dlugo:sorry:

Dranissimo- ciesze sie,ze temat chutowy cie interesuje. Im wiecej nas-mam kangurzyc tym lepiej:))) Marzy mi sie w irlandii klub kangura:) Temat chust jest tak szeroki,ze trudno mi zawrzecwszytsko w poscie. zapraszam cie jednak na forum Chusty.info - chusty do noszenia dzieci i pokrewne tematy - Chustoforum - Strona główna Tokopalnia wiedzy o chustonoszeniu plus bazarek na ktorym mozna kupic piekne chusty.Moglabym wydawac na nie miliony....niestety wporownaniu do prawdziwych maniaczek wypadam slabo bo na stanie mam tylko 3 chusty...narazie! POczytaj forum a znajdziesz odpowiedzi nawszelkie pytania. ja obecnie nosze w chuscie tkanej Hopendeiz i jest to cudowna chusta!! Polecam. Do kupienia w sklepach intenetowych i oczywiscie na wspomianym bazarku na forum.

Ps- moderatorki kochane,mam nadzieje,ze nie zlamalam zadnego punktu regulaminu podajac adres innego forum? Jesli tak- zbijcie mnie i wykasujcie posta :)

A oto fota mojej ukochanej szmatki w akcji ze mna

Ps-a wogole dranissimo to wlasnie zauwazylam,ze mamy dzieci wpodobnym wieku (te male moje) a dodatkowo bralysmy slub w tym samym czasie...hahaha...5 dni roznicy:)

No wlasnie troche posiedzialam na tym forum wczoraj i malo co krecka nie dostalam, tyle info na raz :-) No i chust tyle do wyboru, a dla mnie to pierwszyzna, totalnie sie nie znam i nie wiem ktora lepsza itd. Moze moglabys cos doradzic? ;-) Tzn. z tego co juz wiem, to lepsze sa tkane, bo starczja na dluzej, sa wytrzymalsze i dobre tez dla starszego dzieciaczka, a ja swoja Zuzke chcialabym nosic nie tylko teraz, ale nawet jak podrosnie :-) Acha, no i wolalbym zwykla chuste, nie kolkowa. Napisalabys mi gdzie kupilas swoja i cenowo jak to wyglada? O ile to nie problem :-) A jak nie wolno to na priv, plis :-) Zmykam na to forum sie rozejrzec...

Hej.
AgaNatalia
Wszystkiego Najlepszego dla Twoich córeczek.:tak:
A ja wstałam i oglądam powtórke Na Wspólnej.Słoneczko świeci jak narazie.
Sałateczke właśnie skończyłam robić,dziś serwuje ją na obiad:-)

Ostatnia edycja:
ale trafilam zagladam tu od swieta i prosze, akurat o chustach i u mnie tez goracy temat bo tez zamierzam tym razem z nich korzystac, slyszalam ze nawet tu w smythsie i mothercare mozna kupic, sprawdze w poniedzialek, misia cudownie wygladacie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry