reklama

Mamy z Irlandii!!

Moniadan zielona zupa???a co Ty ja na Ludwiku gotowalas?
Moj Szym tez wyprawia niezle cuda...na razie spi..

18 czerwca przyjezdza M siostrzenica do nas:)
ja dla m zamowilma koszulke na allegro na dzien ojca
o taka...
na dole pisze TURBOSZYMOMEN:-D:-D:-D

reklama
misia Mi to nie wyglada na potowki, tylko tradzik niemowlecy. Potowki sa w skupiskach bardziej i mialby to tez na szyjce, pod paszkami itp. Bo nie wiem czy ma?Jesli tak ,to sa to zwykle potowki. One tez sa w kolorze czerwonym. Tez z ta biala ropa,potem czy cokolwiek to jest. Wtedy nie uzywaj do kapieli kremow czy olejkow tylko mozesz dodac troche rumianku czy nagietka. Wszelakie kremy bardziej zatykaja mu skorke. Jesli najbardziej skupia sie to na twarzy,to mysle,ze to tradzik niemowlecy i nic z tym nie rob, samo minie.

Ostatnia edycja:
madbebe-tez myslalam o potowkach ale one sa czerwone?? Twarz tez ma wysypana ale niewiem czy to dalej tradzik niemowlecy czy nie...?
Wiktoria,jeśli miewa,to czerwone właśnie. Nie maja nic białego w środku, ot takie czerwone punkciki.
Mały w chuście jest brzuch do brzucha i w ten przód mu pewnie ciepło,stad podejrzenie potówek..
wink2.gif

A z buźką..myślę ze to trądzik. Może się jeszcze oswaja ze zmiana 'otoczenia'..

Witam
Misia mam nadzieje że uda sie przeniesienie i będzie Wam lepiej gdzie indziej a ważne jest to że macie siebie:)
Ja osobiscie nie wyobrażam sobie mieszkać gdzie indziej miasto mi sie podoba mam tu duzo znajomych, wszystko czego mi trzeba.. Fakt z pracą jest ciężko no ale.. Kiedyś myśleliśmy o Dublinie ale nie!! My pochodzimy z podobnego miasta jak Galway i takie nam sie podoba:)
Anieczka no właśnie a już nie wspomne jak sie opuściłaś w przyjazdach do Galway, o Lubiczance to już nie wspomne !!
Ewelcia fajna ta koszulka a gdzie kupiłaś , podaj linka:)
MoniaD jakby L miał oferowana prace we Włoszech lub Hiszpani ojjj to bym sie nie zastanawiała tylko języka uczyła hihih

A ja troche podupadłam na zdrowiu , wyniki krwi słabe, poza stawami kości mnie zaczynają boleć, dostałam kolejne leki i skierowanie do poradni reumatologicznej(którą dopiero co otworzyli więc niby długo nie będe czekać ) bo myślałam że z pół roku będe czekać wiec prędzej do PL polece.. No więc zobaczymy na kiedy termin dostane:/ Jak jakaś staruszka sie czuje wszystko mnie boli proste czynności problem sprawiaja a do roboty chodzić trzeba:/
To sobie ponarzekałam:)) Ale nie ma tragedii 4 lata temu było 100razy gorzej, więc głowa do góy zacisnąć zęby i do boju!! hqhaha sama sie nakręcam:)

Wiktoria,jeśli miewa,to czerwone właśnie. Nie maja nic białego w środku, ot takie czerwone punkciki.
Mały w chuście jest brzuch do brzucha i w ten przód mu pewnie ciepło,stad podejrzenie potówek..
wink2.gif

madabe, a moge spytac jaka chuste masz? :-) Wlasnie mysle o jakiejs i tak szukam i rozmyslam, ktora lepsza? Moglabys mi cos doradzic, tudziez polecic i powiedziec gdzie kupilas [jesli chcesz to na priv]? Bylabym wdzieczna :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry