reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
I ja wpadam życzyć miłej niedzieli,choć przy takiej pogodzie to nie wiem czy takowa może być...:dry:
Aniaa do nas położne też super przychodziły,normalne znaczy się:sorry:To lekarka taka mądra była,że kazała dziecka nie kąpać i Spritem poić:-D:-D
Idę obiadować...Ale mnie tu ostatnio dużo:eek::sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam w deszczowy dzionek

Dranissimo forme wypelnilismy w szpitalu i powiedzieli nam ze papier przyjdzie do domu...ja juz nic z tego nie rozumiem:wściekła/y:
J ma wolne we wtorek wiec pojedzie do Urzedu i moze tam sie dowie czegos konkretnego

Biola ja tez tak myslalam

Tichonek to super rady nie ma co :-D

A na PPS ile sie czeka?

Udanej niedzieli zycze:-)

Ostatnia edycja:
Dranissimo forme wypelnilismy w szpitalu i powiedzieli nam ze papier przyjdzie do domu...ja juz nic z tego nie rozumiem:wściekła/y:
J ma wolne we wtorek wiec pojedzie do Urzedu i moze tam sie dowie czegos konkretnego

Napisalam jak to u mnie wygladalo. W szpitalu mialam mozlowosc dostac certyfikat ur po wypelnieniu rozowej formy, ale ze mialam cc i nie za bardzo moglam chodzic [bo trzeba pojsc do pokoju, gdzie to robia i zlozyc podpis itd....] wiec moj M odebral ten certyfikat jakos tydzien po w urzedzie, juz poza oddzialem. Certyfikat daja od reki, koszt e8. Beirzesz tyle certyfikatow ile chcesz/potrzebujesz i za kazdy jest taki sam koszt.
PPS przysylaja zaraz po zarejestrowaniu dziecka, juz nie pamietam ile czekalismy, ale raczej bardzo szybko, tydzien, gora 2. Jakis czas potem przychodzi form o CB, ktory trzeba wypelnic i odeslac. Tyle :-)

hej nie jestem was w stanie ostatnio nadrobić... ehhhh
ale jak jest łądna pogoda to cały czas siedze na dworze , a jak nie to i tak mam sporo zajęć w domu , a do tego komp popsuty więc ni zawsze jestem na bb... ale poprawię się :-p

idę was troszkę poczytać :tak:

Witam
biggrin.gif

Wczoraj u nas cały dzień lało niemiłosiernie, ale nawet to nie powstrzymało nas przed wyjazdem do Dublina na zakupy. Ania taka była zmęczona, bo od 7 nie spała, że jak nam padła w autobusie przed 17 to do tej pory śpi:-D:-D:-D

Uśmieliśmy się z niej wczoraj, bo jak to Ania zawsze się do kogoś uśmiecha i mówi pa (pan lub pani), więc jakiś pan mówi do niej bye a Ania baj:-Dj:rofl2::-p, a potem drugi mówi hi to Ania haj i mu pomachała:-p. Moja mądrala:rofl2:, żeby tak na nocnik chciała sikać:baffled: jak gada

AsienkoM dla Ciebie i P wielkie gratulacje i życzę Wam miłości na kolejne lata

Ostatnia edycja:
hejka :-)
ale tu cisza :szok:ale jak zwykle po weekendzie;-)
My w sobote wybylismy na urodzinki do siostrzenicy, dzieci mega zadowolone bo ognisko bylo i smazylismy kielbaski na patyku :tak:a ja sobie pozwolilam na pare piwek i w niedziele niemrawa chodzilam:nerd:a jeszcze ta pogoda,masakra caly dzien padalo a musialam jeszcze na zakupy jechac bo w lodowce swiatelko tylko :baffled:. Kurcze @ sie zbliza bo juz pod minowana chodze,wszystko mnie wkurza i denerwuje wrrrrrr :angry::crazy:
ok lece sie wyrzyc na odkurzaczu :-D:-D

reklama
Hej.Wczoraj to pogoda była okropna:wściekła/y:.Byłam tylko z M w sklepie na zakupach.A tak siedzieliśmy w domku przed telewizorem.
Wstałam niedawno,jem śniadanko.Trzeba troche ogarnąć w domku pozniej.
Miłego Poniedziałku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry