Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podziękowałBarmanko,Aaniu,Ewelciu,Kasiuleczko-a no własnie "przepis"prosty jak barszczPomarańczki przekrajamy na pół,łyżką wydrążamy środek(uważając żeby nie zrobić dziury)i do skorupek wlać różnokolorowe galaretki.Po zastygnięciu przekroić na ćwiartki-można ozdobić "żagielkami"z wykałaczki...Gdyby połówki się"gibały"można powsadzać do odpowiedniej wielkości szklaneczek
))

Kisielek je, więc może na galaretkę też się skusi ;-)Asienko moje pytanie wlasnie stad ze moja Oliva tez do wysokich nalezy a ma 102 a Margaritty córcia by byla wyzsza az o 20cm????? ha ha Margaritto "do tablicy" jak to mówiáDziewczynki Nikolka Margaritty naprawdę wysoka jest jak na swój wiek![]()

Asieńko-Marcysiowy jubilat ma jeszcze tydzień(?)do urodzin
Marcysiu-Twój tort 1sza klasaa jak sama imprezka?

albo chce większą koszulkę
tak jak ja np.;-)
, bo Anulka ma 82, więc w 86 by się zmieściła, ale niech posłuży troszkę dłużej

.Mala na swoj wiek bylaby naprawde wysoka-przyszla modelka
ale faktycznie ciekawe bo Norbert ma 110 i jest jednym z wyzszych chlopcow w przedszkolu.
.Natanielek urodzinki ma za 2 dni dokladnie;-)
Ja teraz obmyslam jaka mase zrobic do srodka torta,chcialam troszke cos innego niz smietanowy,chociaz z drugiej strony taki lubie najbardziej.
Napisałam własnie na wątku spotkaniowym. Kochane 104 odpada zupełnie. 110 raczej tez- 116- to taki na styk jest wiec nastepny jest 122
poza tym podałam rozmiarówke jaką jej kupuję tu(na 4-5 lat ) - może ta w PL się rózni...
;-)