reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczka, kurka blaszka chyba się uśmiechnę do koleżanki (pojechali autem do Polski), to może nie będzie problemu jak zamówię z allegro i przyjdą na jej adres.. bo wysyłka tutaj troche sporo wychodzi :baffled:

Tichonku, zdrówka.
A powiem Ci że Marcela nic nie wzięło :no:

Tabasia, noo :-p Wczoraj byłam w Dunnsie i nie widziałam tej śmietanki ryżowej.. No nic trzeba się przejść po innych sklepach.
Mówisz że w TK Max znajdę? Tylko że ja niecierpię tego sklepu :wściekła/y: jak dla mnie jest tam większy syf niż w Pennym podczas wyprzedaży :sorry:

Lubiczanka, czyżby czyżyk?:-D

reklama

Asienka_r, mi się nie chce tyłka ruszyć z domu :baffled: zaraz będę piekła ciasteczka, spije jeszcze jedną kafkę i wyjdę z perszingiem :rofl2:

Dziecko się domaga to nie mam wyboru:-D:-D:-D, dobrze, że na razie ogródek jej wystarczy, potem pewnie się przejdziemy, jak pogoda się utrzyma to może na plażę, mała się pobawi w piasku

Asienka_r, Marcelito też się kręci jak szalony przy wszystkich domówkach :dry: nawet pozmywać naczyń spokojnie nie mogę bo z livinga ciągnie sobie krzesło i staje na nim bo wszystko musi widzieć, więc znam ten ból :baffled:
Jak siedzi sama w pokoju i jest za cicho to znaczy, że coś kombinuje, a w kuchni każe się sadzać na stołkach takich a la barowych i chce pomagać, przyprawy przynosi, trzyma i podaje:-D:-p, pranie z pralki wyciągnie, ale ogólnie ostatnio zrobienie czegokolwiek graniczy z cudem, nie wiem, jak ja wyrabiam ze wszystkim:confused2::rofl2::-p, teraz lecą jej ulubione bajki to siedzi jak zaczarowana, więc lecę do kuchni zacząć obiad szykować

Lubiczanko jak tam?? Pewnie nawet nie miała jak dać znać, że już po wszystkim:-p:rofl2: po tempie porodów

Asienka_r, noo dobrze że są te ogródki - zawsze jakaś alternatywa jest.
Pomagiera w kuchni to ja też mam - nawet przy zmywaniu naczyń :baffled:
Mój niestety nie lubi bajek :eek: więc nie da się go niczym zająć, czasem lubi krótkie filmiki z muzyczką na jutiubie :tak:
Teraz razem z tatą "ćwiczy" w domowej mini siłowni więc lece zrobić te ciasteczka :happy:

a Lubiczanka to na bank na porodówce siedzi :-D sprawdzałam jej profil - wczoraj wieczorem była aktywna, a znając ją to zawsze rano się meldowała, więc.;-):-)

Kamcia, Anineczka
, Wy jesteście takie oblatane po sklepach. Powiedzcie mi czy tutaj w H&M kupie takie spodnie z szelkami na narty? Bo na allegro widziałam kilka takich spodenek ;-) (z H&M, z Next nie widziałam) i tak sobie pomyślałam że jak są na allegro to tutaj chyba też muszą być cooo? :sorry: rety nie chce się wycykać z tymi spodniami, bo z wyprawy na sanki bedzie lipa na maxa :crazy: o ile śnieg bedzie w tym roku of kors :laugh2:

Ostatnia edycja:
No witam;)
Jestem wymęczona po nieprzespanej nocce-dziś od rańca porządki,ale wciąż w dwupaku:(((((Te porąbane skurcze mnie dobiją-razem z J liczyliśmy sobie częstotliwość i stwierdziliśmy po 23ciej,że to może ostatnia okazja na"turlanko"i...jak ręką odjął-kto wymyślił ten MIT o spermie ja się pytam???Myslałam,że przyspieszymy a tu doooopa.No potem po 2giej znowu się zaczęły,ale rano kazałam J jechać do pracy,bo to wciąż nie to...Posprzątałam całą chatę-z kibelkami włącznie,potańczyłam z Dadzią,i ciągle delikatne-za delikatne...Już płakać mi się chce-właściwie mi wszystko jedno,ale jestem wykończona.Przepraszam za marudzenie,ale tak kiepsko jeszcze nie było:(((Głowa do góry i dalej idę-podłogi pomyję jeszcze;)
Tichonek-biedroneczko Ty,dochodź do siebie:)
Gastone-trzeba się polansować;)Ale dobrze mieć w Was takie wsparcie-gdyby nie Forum deprecha murowana...A na ciacho zapraszam-pewnie coś upiekę,bo tez mnie chciczka naszła;)
Didi-no jak miło widzieć...Hiszpania powiadasz:)Faaaajny kraj,tyle tylko,że też nie jestem pewna czy na zamieszkanie:/
Asieńko-mój Daniel jakiś czas temu w podobny etap się "dostał"-no nie usiedzi...Przy kims to aniołek niewiniątko,ale tak w domku-rupie w doopie(jak mawia moja Mamusia;))
No idę-znowu ten ból-jakże wyczekiwany(zwłaszcza silniejszy)-a może gorącą kapiel sobie urządzę;)Miłego dnia Panie

W odpowiednim dziale wstawiłam przepis na ciasteczka z kaszki kukurydzianej które dziś robię :tak: szybko, bez ubabranej kuchni, smakują dzieciom :tak:

Lubiczanko, bidulko, już się nic więcej nie odzywam.. Wiem jakie to jest denerwujące. Tulkam, &&&&

Witam

Lubiczanko nie dziwię się,że jesteś już zmęczona i zniecierpliwiona.Masz rację,weź gorącą kąpiel :tak::tak:

Barmanko kochana ja mam takie spodnie,typowe kombinezonowe zimowe wraz z kurtałką cieplutką firmy Cocodrillo ;-) Ale z Polszy :-p:-D
Mam dwa komplety,jeden na roczek a drugi na 92cm ale ,że one mają zaniżone rozmiary to Matt się wciśnie jeszcze tej zimy.Właśnie mu przymierzałam i bez problemu wchodzi w ten kombinezon ;-)
Tak więc nie pomogę :no:;-)

Lubiczanko :szok: uparciuszek maly w brzuszku siedzi :laugh2: a tak na powaznie to strasznie ci wspolczuje, bo wiem jakbys juz chciala urodzic... Jeszcze troszke, dasz rade kochana!

I ja dolaczam do tych co maja lenia w de.... Nic mi sie nie chce, ino zupke ugotowalam i siedze przed lapem, Al sie bawi w piaskownicy na tarasie... Kochane dziecko :)

Tak sobie mysle, ze moze sie zbierzemy i do M do pracy na lunch sobie pojdziemy, moze mu cos dobrego wezme hehe

reklama
Lubiczanka szkoda mi ciebie, naprawde, bidulko moja.Pocieszajacym jest fakt ze w koncu i tak urodzisz..
Tulam cie mocno:-)

Sloneczko wyszlo:-) jupppi Moj J pojechal dorwac prawnika.Macie doswiadczenie tu z prawnikami? Mowie masakra..Zmienilismy prawnika bo nasz do dupa.Zmienilismy na prawnka z Limericku, bardzo kontrowersyjny facet , jak wpiszecie John Devine odrazu sie pojawi cala sterta komentarzy.Mafijny prawnik hihi Policja go nie cierpi i nawet wrobili go w aferke ale sprawa sie wciaz toczy.Problem w tym ze umowic sie z nim lub dodzwonic to masakra..Moj J go zna bo robil mu okladke do ksiazki i ten wisi mu przysluge.No i wezmie oczywiscie nasz sprawe tylko ciezko go dorwac .Mnie to juz wszystko tak wk... wia ..Juz 2 miesiace minely i tydzien jak jestem w zawieszeniu .Ani auta ani kasy.A teraz pojawily sie nowe auta..Z ja nie mam kasy i nie wiem kiedy odzyskam..

Znow zamulilam, przepraszam laski :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry