reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko,no sama nie...mam pomocnikow:-D
a no przykryje,co by nie wyparowaly:-D
(oooo wlasnie 1 wyparowywuje po woli:nerd:npo to zostalo 6:cool2:)
a tak serio to tak,bo moga sie takie suche na wierzchu zrobic

aaa no i ja dodawalam jogurt naturalny i nie dawalam cukru waniliowego bo nie mialam
a czytalas jaki ten przepis jest prosty?
normalnie jak konstrukcja cepa!!!

reklama
tak, czytałam. Przepis bardzo podobny do pewnego blogu z którego czasem korzystam
Muffiny mocno owocowe
(czasem tylko laska jako "ulepszacz" dodaje jakieś niepotrzebne wydziwne dodatki, które bez nich też spokojnie przepis mógłby się obejść, więc ogólnie do tych przepisów trzeba na luzie podejść. Ale generalnie blog polecam - przejrzyj sobie, może skorzystasz).

Ja gdy będę robić też dodam jogurt naturalny i chyba zamiast oleju dodam stopione masło..

Spadam wyciągnąć się do wyrka, kręgosłup mi nawala na maxa :-:)-(
Do juterka.

Bry
U nas po ładnej pogodzie:confused2:, pospałyśmy z Anią do 8.20 i właśnie jemy śniadanie, bo jeszcze prasowanie miałam
Madbebe współczuję przejść z Wiktą, moja to jest nadpobudliwa jakaś, szybko się wszystkim nudzi, sto pomysłów na minutę, winampa umie włączyć, hibernować kompa:shocked2:, szafkę z ciuchami sprzątam po kilkanaście razy czasem:confused2:, klucze muszą być pochowane, bo niedługo zacznie przekręcać w zamku:sorry:, rączki myje sama po kilkanaście razy i sama, wodę odkręci, mydełka użyje i ręcznik musiałam jej na dolnej półce położyć, żeby nie ganiać co 5 sekund, tylko odpieluchować się nie chce:-p. Gada jak najęta, powtarza wszystko. A jak mówię nie lub nie wolno to i tak zrobi swoje:confused2:
Barmanko gratuluję MC

Witam.No i mamy po pogodzie,zimno nie jest dzis, ale niebo zachmurzone.Dobrze ze wczoraj sobie poprałam.
Dopiero śniadanko zjadłam,poleżałam dzis troche w łóżeczku.Nic mi sie dzis niechce.
AsienkoR to Twoja Aniulka samodzielna widze jest i mała mądrala:-).
Miłego Dzionka.

Gliwa jest bardzo samodzielna, takie żywe sreberko z niej i wszystko sama:-D, kupiliśmy jej nakładkę na sedes, bo jakoś chętniej siada niż na nocnik, bo ona lubi robić to, co mama i tata:-p:cool2::rofl2: i wczoraj próbowała nawet sama usiąść, ale że za wysoko to nie dała rady:cool:, może dzięki temu szybciej załapie, o co z sikaniem chodzi:rofl2::-D;-), tylko bardzo się nie słucha, ciągle coś broi i pięć sekund sama nie usiedzi spokojnie.

witam!

barmanko-i ja gratuluję MC:tak:
kamcia-niby masz rację..Tylko inaczej nie być przy tym rozpuszczaniu,a inaczej na to patrzeć.Tym bardziej,że babcia zaczyna narzekać jaka to Wikta niegrzeczna itp. a sama jej na wszystko pozwalała.Poza tym konsekwencji zero:confused2:
Widzę,że Wikta ją sprawdza i już chyba doszła do wniosku,że może sobie na wiele pozwolić..:eek:
ewelcia-gratuluje chatki i wypieków też:tak:U nas pleśniak się robi..Mniaam:-p

miłego dnia!

reklama
Bry:-)
Ale się urobiłam z rana,ale chata lśni,kosz na brudną bieliznę opróżniony,obiad praktycznie już jest:-)
katrina czarownico,pogoda się u nas skiepściła:sorry::-DMnie tam wsio ryba bo nadal kiblujemy,ale Matt co godzinę ma mniej strupków,normalanie szok jak się skóra u takiego dziecka szybko regeneruje...No i mam nadzieję jutro już gdzieś wyjść:sorry:Choćby na cotygodniowe zakupy:sorry:
Dostałam przed chwilą pierwszą @ po porodzie:tak:I jakoś tak mi dziwnie:sorry:Tzn. świetnie się czuję,nic nie boli ale wróciły wspomnienia jak z brzuszkiem chodziłam,tak fajnie być w ciąży:sorry::-)
AsienkoR już kiedyś mówiłam:Anulka mądrulka:-D
U mnie to powinno być:Raduś pyskatuś,tudzież przemądrzaluś:sorry::-D

Do góry