reklama

Mamy z Irlandii!!

Polozna przychodzi 2-3 razy w zaleznoscia jaki byl porod i stan twoj i dziecka przy wypisie. Pierwsza wizyta jest w ciagu 3-5 dni od wypisu. Nie martw sie pierw dzwonia i informuja cie o dniu i godz. a na nastepne wizyty juz sie umawiacie.:tak::-)

reklama
Mierzy, wazy i sprawdza ogolny stan zdrowia dzidzi. Bada takze mame mierzy cisnienie i robi maly wywiad. Przynajmniej tak bylo ze mna:-):tak:. Mozesz ja o wszystko zapytac jesli masz jakiej watpliwosci, ale to co powie i tak sama zweryfikujesz. ;-)Nie martw sie bedzie dobrze:happy:

A u mnie nie mierzyki :baffled:
Ciekawe jak bedzie w tym szpitalu...:confused:

U mnie polozna byla z 4 razy;-) fajna babka...
Tylko na ostaniej wizycie miala cos do mowienia mojej corki, no ale ja jej mowie ze jezyk ang. jest latwy i te dzieci maja tu 1,5 roku jak juz gadaja, a polski jeyzk jest trudniejszy do nauki.

Ale mam zgage wrrrrrrrrrrrrrrrrr :crazy: nic na nia nie pomaga...

Juz wam dziewczynki spiesze z odpowiedzia na temat awokado.
Np. zacytuje 'Awokado jest bogate w witaminy E i C, potas oraz kwas foliowy, spożywany przez kobiety w ciąży w celu uniknięcia uszkodzeń płodu. Zawarte w nim tłuszcze nienasycone pomagają obniżyć poziom cholesterolu.
I nastepny cytat: 'całe bogactwo dobroczynnych dla urody i zdrowia składników: pełnowartościowe białko, witaminy C, E, K, H, PP oraz z grupy B, karoteny a także kwas foliowy, potas, miedź i błonnik. Zdecydowanie zbawienny pokarm dla kobiet w ciąży, anemików, osoby cierpiące na zaburzenia układu pokarmowego, a także wyjątkowy witaminowy rarytas dla diabetyków ze względu na niski poziom cukru.'

Ponadto- pominawszy wzgledy ciazowe to swietny afrodyzjak...hihihihi ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry