reklama

Mamy z Irlandii!!

misia83_83 gratuluje chłopca. Ja tez się dowiedziałam w 18 tyg, ze będzie córcia, ale i tak do końca nie wierze bo w pierwszej ciąży piec razy miałam usg i za każdy razem mówili , ze dziewczynka.
Czemu uczulenie na nikiel jest takie ważne? I co lekarz wam zalecił na rwę bo mi Panadol trzy razy dziennie @_@

reklama
Samara- nikiel jest glownym skladnikiem jakis diod, ktore sa przyklejane do brzucha aby monitorowac dzidzie. No i ta pielegniarka powiedziala mi, ze ona przy pierwszym dziecku nie powiedziala o tym lekarzowi, bo wlasnie myslala,ze to nie jest takie wazne, a potem dostala od tych diod okropne uczulenie na brzuchu i nie mogla ich zniesc. Dlatego powiedziala, ze to jest wazne, i ze ja bede miala takie inne, dla alergikow:)
A o tej rwie to ja nie rozmawialam z lekarzem jeszcze ale Sofik juz pisala co mozna zrobic. Basen i spacery. Ja to dzisiaj z bolu nie moglam wejsc po schodach....boli tragicznie!!!

Misia Gratuluje ;-)

Ja sie ciesze ograomnie bo bede miec pareczke:-)
Ja nie pamiatam czy mnie o ten nikiel :confused:
Oj z tym imieniem jest problem, zeby w jezyku polskim i ang. pasowalo...

A mi od tygodnia twardnieje brzuch od czasu do czasu wrrrrrrrrrrrrrrrr a wizyte w szpitalu mam 19 lutego a u GP za 10 dni dopiero;-)
Ale wiem ze mozna brac magnez wiec jedna tabletke lykam;-)

Olivca jeszcze 4 tyg. i juz bedziesz znac płec ...
Podpowiada Ci cos intuicja??

Misia gratuluje synka ;-):-)
A ja mam uczulenie na nikiel i nic nie powiedziałam,bo myślałam,ze to nic wielkiego.Na szczęście uczulenie po tych diodach nie wyskoczyło.
Ale co z tego jak na codzien nie moge nosic paska do spodni :baffled::-D
A co do lekarza...no dwie minuty to standard.
Ja kiedyś byłam u lekarza i trafił mi się czarnoskóry ( to nie jest wypowiedz rasistowska ;-)) to się mnie zapytał tylko o numer stopy i koniec wizyty.Do dziś zachodzę w głowę po co mu mój numer buta :dry::-D
Didi i jak smakował magiczny napój ?

Madziula2837 Witaj wsród Nas :tak:

Misia83_83 gratuluje, fajnie znac juz plec dziecka:-). Ja od poczatku czulam ze to bedzie chlopak i skan to potwierdzil. Moj R chcial dziewczynke bo ponoc sa bardziej za tatusiami:-D:tak: a teraz syncio to oczko w glowie i duma tatusia:happy:;-).

Madziula2837 rowniez witam Cie wsrod nas:-) No i gratuluje serdecznie narodzin corci. :happy: Pozdrawiam

No wiec wlasnie frog z moim A bylo to samo....on tez chcial dziewczynke (zeby byla coreczka tatusia!). Ale teraz chodzi po domu i mi opisuje szczegolowo co bedzie z synem robil i jak go bedzie na silownie zabieral .......( A.jest kulturysta wiec...ekhm...pasje na syna juz chce przelewac....)...bosh...a ja chcialam zeby tanczyl!!! hahahahahaha:)

reklama
Moj R tez z tych cwiczacych i juz zaplanowal kiedy co mu zamontuje np. drozek w drzwiach do podciagania i cos tam jeszcze:tak:. Szalony co:-D:tak:?
A i kupil mu juz wedke taka z rybkami na magnesy zeby juz zaczal cwiczyc polowy:happy: ach...szkoda gadac. Moze do lata mlody opanuje ta nudna sztuke i bedzie jezdzil z tata na krotkie wyprawy a wtedy ja troszke odpoczne:-) ufff przydaloby mi sie to.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry