reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasia, pewnie urwałam się z choinki, ale nie wiedziałam, ze spodziewasz się Dzidzi :-)
Gratuluję!!!!!

Misia, gratuluję Synusia:-). Mi też w ciaży strasznie rwa dokuczała (zresztą co mi nie dokuczało :-)), poszłam kilka razy na masaż i jak ręką odjął. Jest taki punkt nad pupą odpowiedzialny podobno za rwę i jego trzeba rozmasowac. U mnie podziałało. A już w 3 miesiącu tak mnie bolało, że z łóżka nie mogłam się podnieśc.

Dziewczyny, pisałam już, że mam gaziki ze spirytusem do pępka do oddania (Didi już częsc zarezerwowała), poza tym oddam jeszcze tantum rosa-dobre do gojenia się ran po pęknięciu/zszywaniu i witaminy dla ciężarówek i matek karmiących. Aaa i jeszcze nospą mogę się podzielic, bo zanim ją zużyję, to ważnośc straci. Jeżeli są jakieś chętne z Galway i okolic, to dajcie znac.

reklama
Magda...nospe tez przygarne :-D:-D

a co do tanczacych syno..to ja tez chcialaym aby Albert tanczyl...facet musi umiec ...a zieczyna moze miec 2 lee ale jak chlopa ptrafi t i taka poprowadzi..moj P niestety z tych co maja 2 lewe ..ale jak sa po kilku mocnych trukach to jako tako ujdzie ten ich taniec a tak to woli sam sie pogibac:-D bo tamcem tego niemozna nazwac..no ale tatus chce aby synek byl pilkarzem ..bo tata kocha pilke ..i syn ma grac w jakiej reprezentacji a najlepiej w Barcelonie pod okiem Ronaldhinio..:-D:cool: a co do wedkowania ..to moj juz planuje ze jak bedziemy w Pl to z mlodym lodeczka wyplyna na rybki

Ja po poście Magdaleny też dopiero zauważyłam,że Kasia ma miec bobaska :szok:
No ale na to jest wytłumaczenie :evil:
Kasia się nie pochwaliła a i zachodzi do nas jak jakieś oper (*****) jest potrzebne ;-):-D:-D
No i te suwaczki na suwaczek skutecznie maskują suwaczki :dry::-D
Gratuluje Kasiu z całego serducha :-);-):-)

No to mój też do wędkarzy należy :baffled:
Ale jeszcze jak narazie spokój,Antka nie zabiera na wygibasy przy wędce bo młody szybciej chciałby rybę rękoma złapac niż na wędke :sorry2:

czekam na kuriera :baffled:
ma byc po północy,ale chyba nie doczekam bo padam na ryjek :-p:-D

Kasia, pewnie urwałam się z choinki, ale nie wiedziałam, ze spodziewasz się Dzidzi :-)
Gratuluję!!!!!

.
Dziekuje :) Juz mam z gorki...
Ja po poście Magdaleny też dopiero zauważyłam,że Kasia ma miec bobaska :szok:
No ale na to jest wytłumaczenie :evil:
Kasia się nie pochwaliła a i zachodzi do nas jak jakieś oper (*****) jest potrzebne ;-):-D:-D
No i te suwaczki na suwaczek skutecznie maskują suwaczki :dry::-D
Gratuluje Kasiu z całego serducha :-);-):-)
Widzisz Anineczka - Ty leniuchowalas w PL, a ja tu za robote powazna sie wzielam czego efekt mam zamiar na pocz czerwca ujrzec :D...A chwalilam sie chyba na poczatku grudnia...ale tak to jest jak sie nie czyta uwaznie :P
Jeszcze raz dziekuje za gratulacje :D

No ale wiadomosc dnia- IT'S A BOY!!!! Pytalam ja 3 razy - 'Are you sure?????'- bo przeciez taka bylam pewna, ze to laseczka. Ale pani powiedziala, ze na bank to synus! Takze czekamy na Alexa:):-)

Gratuluje i ja:tak: A my ciągle nie wiemy i mamy tym razem zagadkę:-p Może jutro na wizycie będzie USG to się dowiemy:confused: Chociaż czy 10 dni przed terminem to ma sens;-)

Ja tez się dowiedziałam w 18 tyg, ze będzie córcia, ale i tak do końca nie wierze bo w pierwszej ciąży piec razy miałam usg i za każdy razem mówili , ze dziewczynka.

W pierwszej ciąży Victor do początku dziewiątego miesiąca był dziewczynką;-):-D Na przed ostatnim USG pani ginekolog mi pokazywała wargi sromowe, a miesiąc później w szpitalu był "siusiak" między nóżkami:sorry2: I bądź tu mądry:rofl2:

czekam na kuriera :baffled:
ma byc po północy,ale chyba nie doczekam bo padam na ryjek :-p:-D

Anineczka i jak doczekałaś się w nocy na tego kuriera:confused:;-)

Ładny dzień się zapowiada:tak: Słoneczko świeci:-)

Dziewczyny, ma któraś z was ten wózek Mamas and papas joolz
Joolz by Mamas & Papas - Blac Pushchair - Mamas & Papas

wiecie coś czy jest dobry?
Wiem, że mamy wątek zakupowy, ale mało kto tam zagląda ;-)

Dziewczyny, ja już się troche nastawiłam, że będę mieć córeczkę, a jak sie okaże że ma siusiaka?? :sorry2:
Mój lekarz mi powiedział, że on na 100% jest pewien że to dziewczynka, zobaczymy czy to potwierdzi na nastepnej wizycie 5 lutego
Na wizycie w szpitalu też lekarka obstawiała dziewczynkę, ale wiem, że o ile z chłopczyka już sie dziewczynka raczej nie zrobi, to z dziewczynki chłopak bardzo często
No nic za 4 m-ce będziemy miec pewność ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monia - fajny ten wozek, w sumie to nie znam zadnego posiadacza takowego, ale wyglada dobrze, i pewnie lekko sie prowadzi(co akurat dla wozkow jest pozytywna cecha) i wielofunkcyjny i ladnie sie sklada...

Witam ;)

Dziewczyny, ma któraś z was ten wózek Mamas and papas joolz
Joolz by Mamas & Papas - Blac Pushchair - Mamas & Papas

wiecie coś czy jest dobry?
Wiem, że mamy wątek zakupowy, ale mało kto tam zagląda ;-)

Ja go ogladalam w sklepie, jest super... ALe koszt wozka w IE 1000e caly set :szok:

Tu jest watek o wozkach : https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/quinny-buzz-czy-ktos-posiada-jakies-opinie-pomozcie-6265/index82.html ostanio nawet pytalam o ten wozek ;-)

Ja to chyba kupie quinny buzz 4 , chyba ze uda sie tez z Uk sprowadzic ten Joolz
Co do płci dziecka pokazywlam Wam fotke, mam nadzieje ze tak juz zostanie i bedzie synek :-)

anineczka doczekalas sie na kuriera ??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Ja nie doczekałam kuriera,posneliśmy z mężem ale zadzwonili do nas.Zjawili się o 1:30 w nocy i jeszcze nie mogli znaleźc jednej paczki.Ale już wsio okey.Teraz tylko rozpakowac i uporządkowac ten burdel :baffled:
Kurde tyle zabawek dzieciaki maja,że juz nie mam gdzie upychac :angry:

Świetny ten wózek,który pokazujecie.No i ma gondole co się rzadko tutaj zdaża.
No ale cena też powala :sorry2:
WolfiA no to chyba będzie niespodzianka :-D
Bo mój lekarz w 31 tygodniu ciąży stwierdził,że ciężko rozpoznac płec dziecka bo za duże.Ale może Wam się uda.:tak:;-)
Kasiu wybacz,byc może się chwaliłaś,ale ja pewnie nie doczytałam :zawstydzona/y:
U rodziców miałam słaby dostęp do neta i czytałam piąte przez dziesiąte :sorry2:
No to sie jeszcze raz powiedz czy znasz płec bobaska?

Ahaaa czy są tutaj mamy dzieci,które w tym roku będą obchodzic 4 urodziny? A może są mamy,które posłały w zeszłym roku po raz pierwszy dziecko do Infant class lub posyłają w tym roku? Bo mój Antek jest z 21 września i niewiem czy biorą dzieci urodzone do 1 września czy do 31 września?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry