reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Olivca jeszcze 4 tyg. i juz bedziesz znac płec ...
Podpowiada Ci cos intuicja??
Sofiku, moja intuicja to mnie zawodzi ostatnio bo podpowiadała mi że to bliźniaki a niestety tylo jedno maleństwo będzie no i ja czuję że dziewczynka a wszyscy dookoła twierdza że chłopiec, mama z wróżb, kochanie z tego co jem, konsultant z tego jak wyglądam i uwaga: z 9cio tygodniowego skanu a więc wydaje mi się że wszyscy mnie nabierają żebym nie była rozczarowana przy porodzie. Ale 10tego lutego mam wizytke u polskiego prof. to mam nadzieję ze tam coś juz więcej sie dowiem, no i zostanie mi całe 5 miesięcy na kłócenie się o imię:D

Oczywiście życzę Ci Kasiu, żeby nic się nie zmieniło:tak: W pierwszej ciąży to właśnie pani Antepowicz pokazywała mi wargi sromowe w ósmym miesiącu... a mam syna:-p:rofl2:

To mi sie podobalo!!!:-D:-D:-D:-D Tekst dnia, slowo daje!!! Teraz Kasia juz do konca bedzie sie zastanawiac!! Ja mam nadzieje, ze w odwrotna strone to nie dziala, i ze chlopaka z dziewczynka nie pomyla!!

mi się też tak wydaje że jak już siusiaka zobacza to ten nie zniknie, bo chyba większe prawdopodobieństwo niedowidzieć czegoś niż zobaczyć coś czego nie ma:D

Olivca- roznie to moze byc, bo taki ewentualny penis penis to widac wyraznie dopiero w 17 tyg, kiedy to nabiera juz proporcjalnego wymiaru. wczesniej latwo pomylic faldki z faldkami, stad te czeste pomylki lekarzy, gdy probuja zobaczyc cos wczesniej. - Tak przynajmniej czytalam w literaturze ciazowej:) (nie zebym ja taka madrala byla:)).
Co do intuicji to jestem najlepszym przykladem jak moze zawiesc. Reke i noge dawalam sobie uciac ze to dziewczynka!! Wogole juz do brzucha wolalam Gabi (miala miec na imie Gabriella). No i co sie okazalo? Do dzis jeszcze trudno mi sie wyrazac o brzuszku w formie meskiej:)

haha ja do brzusia też mówię cały czas fasolka bo to ona przecież:) i jestem bardzo wrażliwa jak tatuś się zwraca w rodzajniku męskim do brzusia:) chyba juz wolę rozczarowanie przy porodzie a być szczęsliwa jeszcze troszkę, no i te różowe ubranka takie śliczne...

hey laski wpadlam sie tylko przywitac!M wrocil z us dopiero pare dni temu(a mial jechac na max 5 dni,a zostal 2 tyg),w tym czasie dziecko mi sie pochorowalo,wiec pochlaniala mi kazda minutke,na nic nie mialam czasu.Rodzice jak przyjechali,tak juz jutro wyjezdzaja,czas szybko zlecial.

reklama
oj Misia - jak ja dobrze cię rozumiem ;-) mi też intuicja podpowiadała że będzie dziewczynka, do brzuszka wołałam Marysia :-) .....
choć mój ginekolog przebąkiwał coś że on to chłopaka tam widzi, ale ja mu nie wierzyłam bo na usg zawsze z mężem wchodziłam więc myślałam że razem "sztame" trzymają :tak:
no i w końcu mieliśmy to usg w szpitalu robione (gdy byłam już ponad 20tc) i panie mówi - że to chłopak :confused:
no cóż imię zmieniłam - choć czasem jeszcze się pomylę ;-) ciuszki to większość niebieskie, same spodenki, wzory autek itp.
ale wiecie co.... ja cały czas mam nadzieje że jednak okaże się że będzie cipka :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry