ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Hej!
Tak czytam wasze posty i zastanawiam sie czy moj synek nadal pozostaje synkiem,mam nadzieje ze mu nie odpadnie penis:-):-):-)bo wszystkie ubranka mam chlopiece,nie ktore mogla bym tez zalozyc i dziewczynce.
Didi to ty na tym tescie obciazen ia nie pilas Lucozady tylko jeszcze cos innego???
Mi powiedzieli ze wszystko ok ale mam ograniczyc cukier.
A tak wogole to bylam w szpoitalu od poniedzialku do wczoraj,moj synek sie spieszy juz na swiat,biore leki.
Lekarze powiedzieli ze jeszcze 2tyg powinnam wytrzymac
Tak czytam wasze posty i zastanawiam sie czy moj synek nadal pozostaje synkiem,mam nadzieje ze mu nie odpadnie penis:-):-):-)bo wszystkie ubranka mam chlopiece,nie ktore mogla bym tez zalozyc i dziewczynce.
Didi to ty na tym tescie obciazen ia nie pilas Lucozady tylko jeszcze cos innego???
Mi powiedzieli ze wszystko ok ale mam ograniczyc cukier.
A tak wogole to bylam w szpoitalu od poniedzialku do wczoraj,moj synek sie spieszy juz na swiat,biore leki.
Lekarze powiedzieli ze jeszcze 2tyg powinnam wytrzymac
Na pocieszenie powiem Ci tylko że też mam mnóstwo tych dolegliwości ciążowych a czasem to aż się boję kłaść do łóżka na myśl co tym razem będziesię działo
Ale kombinuję z podusią, to podkładam pod pupcię, to gdzieś na boczku między nóżkami i na bóle tych jajników pomaga.

Musze Ci powiedziec cos... nie jestes sama z tym parciem na trzecie bobo