reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka napewno biora do 31 sierpnia bo moja kolezanka ma synka z 4 wrzesnia i juz niestety poszedl jak mial 5 lat doszkoly bo niechcieli go jako 4 latka przyjac

Mój synek jest z października, jeszcze sie nie pytaliśmy jak to będzie z jego przyjęciem, ale zastanawiam czy w ogóle go posyłac w tym roku...?
Dopiero co zaczął chodzić do przedszkola, może do szkoły pójdzie jak będzie miał 5 lat (to i tak wcześnie) a do tej pory nauczy się troszke języka, żeby mu było łatwiej

To widzę, że wiecej mamusiom ten wózeczek wpadł w oko ;-)
Ja bym go z chęcią pooglądała na żywo, ale gdzie go szukac...?

Kasiu wybacz,byc może się chwaliłaś,ale ja pewnie nie doczytałam :zawstydzona/y:
U rodziców miałam słaby dostęp do neta i czytałam piąte przez dziesiąte :sorry2:
No to sie jeszcze raz powiedz czy znasz płec bobaska?
Anineczko - wybaczam :tak::tak::tak:Na ostatnim usg moja ginka (Antepowicz z Medicusa) zobaczyla ponoc wyraznie - cipeczke. I chcialabym zeby juz tak zostalo. No i mam nadzieje ze juz nic wiecej nie wyrosnie.

Czesc dziewczyny ja mam takie pytanko moze nie ja ale moja znajoma:-)Poniewaz jak wiecie trzeba bylo wymienic stare dowody tozsamosci..........lecz ona niestety nie wymienila bo nie mogla leciec do polski......i ona teraz ma zamiar leciec w maju zeby to zalatwic ale boji sie czy nie zatrzymaja jej na granicy za ten dowod......(leci na aktualnym paszporcie)czy ktoras z was miala lub ma znajomych ktorzy maja ten stary dowod i wymieniali w polsce po terminie,czy mieli jakies problemy????ona czytala ze musi dostrczyc dokument ze przebywala za granica ale ile w tym prawdy to nie wiadomo.tym bardziej ze bedzie leciec z dzieckiem to boji sie zeby nie bylo jakiejs wpadki:-)bo z tym polskim prawem to nic nigdy nie wiadomo:-)Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Witam
Czesc dziewczyny ja mam takie pytanko moze nie ja ale moja znajoma:-)Poniewaz jak wiecie trzeba bylo wymienic stare dowody tozsamosci..........lecz ona niestety nie wymienila bo nie mogla leciec do polski......i ona teraz ma zamiar leciec w maju zeby to zalatwic ale boji sie czy nie zatrzymaja jej na granicy za ten dowod......(leci na aktualnym paszporcie)czy ktoras z was miala lub ma znajomych ktorzy maja ten stary dowod i wymieniali w polsce po terminie,czy mieli jakies problemy????ona czytala ze musi dostrczyc dokument ze przebywala za granica ale ile w tym prawdy to nie wiadomo.tym bardziej ze bedzie leciec z dzieckiem to boji sie zeby nie bylo jakiejs wpadki:-)bo z tym polskim prawem to nic nigdy nie wiadomo:-)Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

chyba najlepiej zadzwonic do Urzedu Miasta tam gdzie sie wyrabia dowody i spytac co i jak... bo wlasnie roznie z tym prawem jest ... zycze powodzenia dla kolezanki...

Mój synek jest z października, jeszcze sie nie pytaliśmy jak to będzie z jego przyjęciem, ale zastanawiam czy w ogóle go posyłac w tym roku...?
Dopiero co zaczął chodzić do przedszkola, może do szkoły pójdzie jak będzie miał 5 lat (to i tak wcześnie) a do tej pory nauczy się troszke języka, żeby mu było łatwiej
To widzę, że wiecej mamusiom ten wózeczek wpadł w oko ;-)
Ja bym go z chęcią pooglądała na żywo, ale gdzie go szukac...?

Moja corka tez dopiero zaczela chodzic do przedszkola;-) jest z listopada, widze ze nie duzo roznica wieku jest miedzy twoim synkiem a moja corka , szkoda ze nie mieszkam blisko:-(
Jak sie Erykowi podoba w przedszkolu ?? dlugo w nim jest?? i czy duzo sie u was za przedszkole placi ??
Wiesz ten wozek tez mi wpadl w OKO:-p hihihi

Nie wiem czy Wam pisalam ale lecze sie juz caly tydzien - antybiotyk, bioparox i syrop. Nic nie pomaga dyis now obudzilam sie bolacym gardlem...
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ta pogoda mnie wykancza, wczoraj u nas byl - 5 stopnia rano potem juz 6 na plus :rofl2:

Anineczko wiesz moja koleznak ma dziecko z 15 wrzesnia i zlozyla wniosek i ten maly poszedl do szkoly bo bylo wolne miejsce, jesli Ci zalezy zawsze wniosek mozna zlozyc, ale wiem ze biora tak jak pisza dziewczyny. Sama mam corke z listopada i ona dopiero pojdzie do szkoly we wrzeniu 2011 puszcze ja od 6 lat

Ostatnia edycja:
Sofik Eryk chodzi 3 dni w tygodniu (na poczátek) do grupy montessori, od 9-12:30, placimy 180e na miesiac czyli wychodzi 15e na dzien
Podoba mu sie idzie grzecznie, wraca usmiechniety, a myslalam ze bedzie duzo gorzej, bo on taki maminsynus
Jak na razie same plusy ;-)

Na ostatnim usg moja ginka (Antepowicz z Medicusa) zobaczyla ponoc wyraznie - cipeczke. I chcialabym zeby juz tak zostalo. No i mam nadzieje ze juz nic wiecej nie wyrosnie.

Oczywiście życzę Ci Kasiu, żeby nic się nie zmieniło:tak: W pierwszej ciąży to właśnie pani Antepowicz pokazywała mi wargi sromowe w ósmym miesiącu... a mam syna:-p:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry