reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

DZiewczyny ja z takim szybkim pytaniem,czy oprocz paracetamolu moge cos wziasc na te chorobsko.Juz nie wyrabiam,chyba nigdy tak sie nie czulam...
mi zawsze Lensip pomaga. Ale teraz przelukałam skład i każdy rodzaj Lensipa oprócz paracetamolu ma coś jeszcze i nie wiem czy ten dodatkowy składnik można zażywać jak się jest w ciąży.

reklama
Wilwia-ale Cie wzielo,moze lepiej do lekarza idz jutro jak tak zle sie czujesz. Chyba zostaja Ci tylko domowe metody jak herbatka z sokiem z malin:sorry:i witaminka C. Oj kuruj sie, kuruj, ze tez na sam koniec Ci sie przyplatalo przeziebienie.Zdrowka Kochana :tak: na kawke zapraszam jak najbardziej jak sie lepiej poczujesz:-)
Dopiero wrocilismy z plazy,jeszcze o plac zabaw zachaczylismy wiec chlopcy zadowoleni i daj zyc w domku :-D Wlasnie na szybko cos do jedzonka kombinuje, bo glodomorki sie domagaja;-)

Ufff ja padnieta jak szczur.Zakupy dzis wieksze ale udane.Nalazilam sie straasznie.Szukalam ladnych kurtek dla dziewczyn, a zwazywszy ze mam je dwie wiec cena podwojna.Zlazilam wszystko, nexty, HM i inne.I juz zrezygnowalam.Nic ladnego, wszystko wsiowe.W next byla kurteczka, sliczna ale nie dam prawie 50 euro x2 .. W dodatku jeszcze buciki pierwsze musialam kupic.No mysle wejde to tesco.A tam sliczne i tylko dwie kurteczki i to w rozmiarze na dziewczynki! Za cene 14 euro za sztuke juppi.Strasznie happy jestem bo zlazilam sie masakrycznie.No i do tego kolejna niespodzianka, w mothercare dwiecpary bucikow w rozmiarze 19 :-) suuuper.
Wyplukalam sie z kasy bo jeszcze Maxowi kurtke 3 pary spodni .. Itd nievliczac rajstop dla dziewczyn hehe chyba z20 par( ja mam *******ca na punkcie rajstop i czapek)

Aa no i zapomnielismy dzis o kolacji rocznicowej(7) hehe obydwoje:-)
Jutro trzeba cos zorganizowac:-)

Ostatnia edycja:
hey
u nas tez chorobowo :-(
kaszel, katar Eryk i Emma w sumie juz lepiej, dzis nawet byliśmy z Erykiem w kinie
na Smerfach, polecam, super bajka!!!!
najgorzej M sie czuje, a ja mam wrażenie ze mam w domu troje dzieci :baffled:

wilwia, zdrowka zycze, moze zadzwoń do gp i zapytaj co moglabys wziac

katrina, gratuluje!!! :-)

Witajcie, minął ten weekend w iście ekspresowym tempie. Jestem zmęczona, ale zadowolona (bo mąż zadowolony z imprezki), to mnie cieszy. Narobiłam sie, ale warto było. Jeszcze z godzinkę i mała pójdzie lulu, to ja może tez sie wślizgnę pod kołderkę.

Gastone-dobrze,że znalazłas wszystko czego szukałaś-a Wam na rocznicę wszystkiego najwspanialszego-i miłości przeogromnej:)
Katrina-fajnie,że mąż zadowolony,Dobrze,kiedy facet docenia wysiłki swej Pani;)
Kamcia-wybawcie się,a co:)
Ewelcia-aleś pospała:)))))
zdrówka wszystkim chorowitkom!!!!
My też dziś zakupki zaliczyliśmy-jestem mega zadowolona:)))
Spokojnej nocki Wam:)

Wilwia na przeziebienie dobrze wziąść polopiryne na noc.
Gastone dużo miłości Wam zycze w Rocznice Ślubu.
Katrina to super że mąż zadowolony z imprezki.
Moniadan zdróweczka Wam życze,
A my dziś po zakupkach,jestem happy kupiliśmy pare rzeczy dla swojego Skarba.Niedziela mineła fajnie wspólnie z Aniaa83 i jej familia.:-):tak:.
Do jutra.

Ostatnia edycja:
Hejka

Gastone super ze zakupy udane i wszystkiego naj z okazji rocznicy, milosci wiele
Wilwia, Moniadan Zdroweczka
Katrina swietnie, ze impreza udana

Aurelia milo bylo Was poznac, dziekujemy za goscine, sernik mniam mniam i zapraszamy do nas na kolejne spotkano:tak:. Marcel fajny chlopaczek i jaki pyzaciuszek:-).
Ewelcia ciacho bylo pyszne az zjadlam 2 kawalki:-), a musze dbac o linie i co, na zla droge mnie sprowadzasz:eek:. Szymon tez fajny chlopak, a jakie buziaki na odchodne przesylal:-D:tak:. Rowniez zapraszamy do nas na wizyte:tak:.

wilwia no więc najlepiej paracetamol i nic więcej nie kombinować. do tego możesz tylko się wzmacniać witaminą c. gorąca herbatka z cytryną, wcinać czosnek i przejdzie. ja jak w ciąży zachorowałam to tak się leczyłam i szybko przeszło. a pociłam się jak głupek - kilka razy w nocy się przebierałam, ale rano było lepiej

reklama
Do góry