reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko

Katrina ..Gratuluję kreseczek :)
Chorym dużym i małym życzę zdrowia

wpadłam się zameldować że żyje u mnie tak jak zawsze dzieci dzieci i dzieci codziennie jakieś dodatkowe jest i odpoczynku mało wiec tu czeto nie zaglądam d tego wszystkiego jeszcze Ewunia od wczoraj jakieś wielkie sr...nie po pachy ma a w nocy to już sama woda robiła ale za każdym razem musiała lądować pod prysznicem .. myszkę ma cala odparzona jakby wrzątkiem polana no masakra ..zal mi jej strasznie i jakby tego mało było pół nocy mi wymiotowała ehhh jak nie urok to...ale cóż trzeba być twardym
teraz śpi bidulka...zaniosłam ją do P niech teraz on czuwa... mam nadzieje że młoda pośpi

nic lecę szykować starsze dziecko do szkoły i ubrać się..

miłego dnia

sorki że tylko o sobie

reklama
Aloha.U nas dzisiaj strasznie ciemno, buro i szaro:-(
Dziewczynki sie bawia w chowanego w namiocie, piski i krzyki, ale to cudne jest ze one sie razem bawia:-) pominajac momenty i chwile grozy kiedy sie leja :-)

Lubiczanka ciagle mam przed oczami twoja Dominisie:-) Jest taka malusia myszka.Pomyslec ze moje byly mniejsze.. Ja nie moge patrzec na takie malusie dzieci bo zaraz mi sie chce kolejnego:-)

Hej

U nas tez dzisiaj szaro:-(. Zuzia siedzi i biszkopta szama;-). Noc mialysmy ciezsza, bo niunka co godzinke cos jekala i sie wiercila, a w tedy smoczek wsuwal sie pod plecy lub glowe i musialam wstawac i go wyciagac:dry:. No ale coz sie dziwic, zabek idzie a wczoraj troche nowych twarzy bylo wiec wrazen wiecej.
Gastone chwile kiedy dzieci ladnie sie bawia - bezcenne
Kasiuleczka Udanego pobytu w Polsce
Ewelcia nie przesadzaj, Zuzia tez potrafi rozki pokazac.:tak:

Milego dnia i wszystkim chorowitkom zdrowka zycze

Bry w szary i nudny poniedziałek
Aleście się przy niedzieli rozpisały:-D;-)
Kasiuleczko udanego pobytu, spokojnego lotu
AsienkoM mam plan odwiedzić Cię w tygodniu, ale jeszcze nie wiem kiedy. Anię Ci tylko przyprowadzam i już nie ma jak pogadać:-(, dziękuję, że tak super się nią zajmujesz, aż do domku nie chce wracać:rofl2:. W tę sobotę skończyłam dopiero o 15.20, mimo że lekcje kończę o 13.40,a le zawsze mamy staff meeting i dlatego M musi ją odbierać. Przyślesz mi zdjęcia naszych dziewczynek?. Oby Zuzi szybciutko ząbki wyszły

Witam

Didi oj to się macie,zdróweczka dla Ewci.
Mam nadzieję,ze szybko jej przejdzie. :tak::tak:

Ewelcia dzięki również za sobotkę,a to ciacho to po prostu wymiata :rofl2:

U nas za 2 dni otwierają Bootsa, o ludzie już się doczekac nie mogę :szok::-D
W końcu moja karta stałego klienta znowu będzie w użyciu :-D

Margaretta wstałaś?

Katrina to oficjalnie gratuluję,no już chyba można?
Super,no i zgodnie z życzeniem to życzę córeczki :rofl2:
Ja w czwartek mam wizytę w szpitalu,ciekawe ile waży ten mój łobuz,mam nadzieję,ze mi powiedzą na usg :tak:

Oho właśnie mnie kopie młodzieży,chyba mu śniadanie smakowało :tak:

Witam się:-)
Bez natchnienia dziś zupełnie:dry:
Katrina jak mąż na prezent zareagował?...Być może przeoczyłam:zawstydzona/y:
Ktoś pytał na co się będę szczepić...Na rózyczkę:tak:
I ja w sobotę miałam gości:-)Wiesienko dziękujemy za wizytę i delivery:-DAsia jest śliczna i nie mogę jak jej włoski wyjaśniały:szok:
W końcu się do fryzjera zapisałam,niedzielne popołudnie dla mnie:-)Już się doczekać nie mogę:-)
Aniaa może i my Was w końcu nawiedzimy?;-)

Witam
Ja dziś od 7 na nogach,zjadłam z mężulkiem śniadanko.Igorek wypił mleczko i zasnął.Teraz siedze i kawke pije.Pranie sie drugie kręci w pralce.Szkoda tylko że dziś na dworzu tak szaro.
Didi zdróweczka dla Ewci.
Kasiuleczko szczęśliwej podrózy i udanego pobytu w Polsce.
Asienko super że spotkanie Wam sie udało.
Tichonku a gdzie sie do fryzjera wybierasz,masz swojego.Jeśli można wiedzieć.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie jeszcze z wyrka :-) mały śpi więc i ja nie wstaje :-D
asienka jak już ogarniesz u siebie to zapraszam do mnie bo też mam wrażenie, że jakiś huragan tu przeszedł, a ja mam lenia i sprzatać nie znoszę :-D
kasiuleczka baw się dobrze w Polandii. no i odpocznij :-D niech dziadkowie się dzieckiem nacieszą :-)

Do góry