reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam również.

Posprzątałam już z lekka,obiad przyszykowałam a teraz Ineczka i po Matta trzeba spadac.

Biola wiesz,ponarzekaj jeszcze tutaj trochę na forum to młody będzie spał w nocy jak zabity :-D Swoją drogą super,że pierwsza nocka przespana ;-)

Tichonku fiu fiu chatka niczego sobie,to kiedy się przeprowadzasz? :-D

Ja coś ostatnio nie mogę oglądac strasznych filmów,dziwne kiedyś na mnie nie działały,ale od jakiegoś czasu to mam stracha :baffled:

Wiesieńko udanej podróży i weseliska w Pl :tak:
My też w zeszłym roku dzieciaki zostawiliśmy u teściów i sami szaleliśmy na weselisku,czasami trzeba się pobawic bez dzieci :tak:

Dobra dopiję kawkę i spadam :tak:

reklama
Dziewczyny,ja się śmieję,że skoro można było z 3000E na 2300E w 3 minuty zjechać to czemu mojego wynajmu nikt nie chce o 700E obniżyć:-D:-DBym płaciła sobie 125E:-p:-D:-D
Matt się zwalił:confused2:Idę bo zatruwa atmosferę:-D
Na TVN 1 odc.z pierwszej serii "Doktora Housa" leci:-)

Ostatnia edycja:
Witam
Tichonek-kiedy parapetówa;))))))?
Asieńko-na którym kanale ten film?????ja uwielbiam sie strachać(z tym,że ktos musi przy mnie siedziec;))
Aureliamarcel-to tak jak ja z tym myciem naczyń;)
Jutro Dawid ma zajęcia z piłki noznej-kupiłam mu spodenki,koszulkę i skerpety...i butki-ale zamiast korków do piłki kupiłam korki do biegania(lekkoatletyki wogóle);/Cholewka no:/

hejooo!
poczytalam,ale czasu na pisanie juz za wiele nie mam...Szymkamusze uspic,bo juz obiad wciagnal i spiacy mi jest!!!
od rana juz herbatke zaliczylam i spacer z dziecmi i kolezanka:)

bry po południu! ;-)

Dzizas ja już nie mogę momentami.Jakież mi się charakterne dziecko trafiło,to masakra.Dzisiejszy bilans póki co-pobity talerz i porysowany wyświetlacz w telefonie,tzn. folia na nim (mam nadzieje). Nie wiem kiedy jej przejdzie ta moda rzucania wszystkiego na glebę,jak tylko jej coś nie pasuje :eek:
Teraz odstawiona do łóżeczka,ale nie wiem czy coś z tego będzie. Wczoraj nie spala.. :confused2:

Sie zastanawiam coraz poważniej nad pójściem do pracy na weekendy.Jakas fabryka,czy coś.. Znajomy wspominał A. o takiej możliwości,muszę podpytać..

Prasowałam wczoraj z użyciem tej wody..hmmm-pachnie przy prasowaniu,owszem,ale ubrania nie pachną :no::eek::confused:

Idę bo się gotuje lekko..Sorki za brak komentarzy :sorry:
Musze odetchnąć głębiej,bo pewnie przyjdzie mi się zmagać cały dzień z Wikta..Mogłaby zasnąć,noooo :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry