reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

Tichonek
zatem dzis z drugiej strony soczystej szyjki go wycaluj na te 4 miechy i 5 godzin:-D

lubiczanko
w poniedzialek na 10 dni :rolleyes2: tylko,ze ka zamiast lepiej to coraz gorzej mi- kaszel az mnie boli- moze GP wskazane byłoby czy cos:confused2: Oczywiscie Martysia nie wie jeszcze dokladnie, bo polska szkoła w sobote a uczyc sie trza z nie marzyc o wyjezdzie:-p kolaz o Hiszpanii- fiu fiu - wczoraj trza bylo zrobic:-p

barmanko dobry dywan nie jest zły :-D a tak serio ta ja mam z Ikea brązowy- coż powiedziec moge- gladki jest bez wzorów zadnych to i odkurzam co dzień,ale to akurat czynilam i przed jego zakupem.nie "spłaszczyl" sie zbytnio od uzytkowania go, mysle,ze za ta cene jest całkiem ok. Wczesniej mialam jakiś z Woodis'a bodajze- drogi i ... szybko sie zuzył niestety:baffled: chciałam Ci zapodać linka tego z Ikea,ale nie ma go na stanie :confused2: wazne bylo dla mnie zeby byl"podgumowany" coby nie latał po pokoju jak żyd po pustym sklepie:-D

Asieńko_r oby Anulce to odpusciło jak najszybciej cokolwiek to jest:tak:

febra w nosie i pod nim wqrza chyba bardziej niz ta na ustach :sorry:

pomyslu na obiad brak :confused2:

reklama
asienkoR-z tego co piszesz to wyglada albo na skaze lub na AZS, moze sprobuj odstawic jej nabial na jakis czas i zobaczysz czy jest poprawa,albo to moze byc tez uczulenie na jakis proszek :/ kap mala w oilatum i mozesz tez kupic krem oilatum i smarowac te miejsca zeby nie byly suche :) a do dermatologa to wybierz sie :)

Marcysiu, ale możliwe, żeby AZS wystąpiło dopiero teraz? Ona uwielbia mleko modyfikowane, innego nabiału prawie nie je, bo nie lubi:-(. Też myślałam o uczuleniu na proszek, ale nie zmieniamy od dłuższego czasu. Młoda od dłuższego czasu jest kąpana w E45, ale nic nie pomaga

mlody spi wiec jestem :-)
Asienka_r mnie tez to wyglada na AZS własnie, moj mial i smarowałam oilatum w kremie i mu przeszło :tak: oby szybko przeszło Anulce ;-)
Ewelcia no jeszcze nie chodzi niestety :confused2: a u nas ok, dziekuje :tak: bym musiała Ci ta wode podrzucic, bo potem powiesz ze przezemnie nie poprasowalas :-p:-) no i talerz- poki jeszcze caly jest :-D
Tichonek buziak dla Mlodego na 4 miechy :tak:
AsienkaM dziekuje za zdjecia ;-) moj spał i spiworku ale krotko bo jak zaczał sie wiercic to juz nie zdawał egzaminu :tak: no i jak miał zapinane na ramionach na zatrzaski to sie odpinały jak nogi rozciagał :crazy:teraz spi w cieplejszych pizamkach, bo tez odkryty cała noc spi i na kołdrze :confused2: no i w poprzek to norma :eek: sprobuj moze pajace
Barmanka to dobrze ze w pracy juz ok :tak: powodzenia w socialu :tak:
Margarita zdrowka zycze :tak:

ide jakis obiad zrobic :confused2: tylko co??:baffled::oo:
do pozniej

Tichonek-no własnie-cmokas(chociażby i w pępuszek)dla Mateuszka:****
Margaritta-ulala-10dni...szaleństwo;)Ale Wam dobrze-albo i lepiej;)Zdrowiej Niunia-szkoda na wczasy z czerwonym nosem lecieć;)A my moze w przyszłym roku zrealizujemy plan wypadu do Egiptu-trzym kciuki;)))))

Tichonku buziak dla Mateuszka na te 4miesiące:-).
Barmanko to fajnie że w pracy Ci sie ułozyło.
A ja siedze i kawulke spijam.Pranie wstawiłam,oby tylko nie padało,bo tak wywiesze na dwór.Igorek komara dusi.:tak:

reklama
lubiczanko zaciśniete :tak: no własnie... mnie tez się marzy jakiś Egipt czy inny taki- moj brat z zonką w podróż poślubną sie tam udali- fotki- coś wspaniałego, wielbłady, wyzycie sie na quadach po pustyni, nurkowanie i niezapomniane widoki rafy koralowej ehhh. No ale poki Barcelona czeka;-)

Tichonek wiem ,ze mozna sie tam dostac po paru próbach :-D

anineczko - zalegasz po szkole na kanapie? :-p

aurelko a dziękować :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry