Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
helloł
Tichonek zatem dzis z drugiej strony soczystej szyjki go wycaluj na te 4 miechy i 5 godzin
lubiczanko w poniedzialek na 10 dni
tylko,ze ka zamiast lepiej to coraz gorzej mi- kaszel az mnie boli- moze GP wskazane byłoby czy cos
Oczywiscie Martysia nie wie jeszcze dokladnie, bo polska szkoła w sobote a uczyc sie trza z nie marzyc o wyjezdzie
kolaz o Hiszpanii- fiu fiu - wczoraj trza bylo zrobic
barmanko dobry dywan nie jest zły
a tak serio ta ja mam z Ikea brązowy- coż powiedziec moge- gladki jest bez wzorów zadnych to i odkurzam co dzień,ale to akurat czynilam i przed jego zakupem.nie "spłaszczyl" sie zbytnio od uzytkowania go, mysle,ze za ta cene jest całkiem ok. Wczesniej mialam jakiś z Woodis'a bodajze- drogi i ... szybko sie zuzył niestety
chciałam Ci zapodać linka tego z Ikea,ale nie ma go na stanie
wazne bylo dla mnie zeby byl"podgumowany" coby nie latał po pokoju jak żyd po pustym sklepie
Asieńko_r oby Anulce to odpusciło jak najszybciej cokolwiek to jest
febra w nosie i pod nim wqrza chyba bardziej niz ta na ustach
pomyslu na obiad brak
Tichonek zatem dzis z drugiej strony soczystej szyjki go wycaluj na te 4 miechy i 5 godzin

lubiczanko w poniedzialek na 10 dni
tylko,ze ka zamiast lepiej to coraz gorzej mi- kaszel az mnie boli- moze GP wskazane byłoby czy cos
Oczywiscie Martysia nie wie jeszcze dokladnie, bo polska szkoła w sobote a uczyc sie trza z nie marzyc o wyjezdzie
kolaz o Hiszpanii- fiu fiu - wczoraj trza bylo zrobic
barmanko dobry dywan nie jest zły
a tak serio ta ja mam z Ikea brązowy- coż powiedziec moge- gladki jest bez wzorów zadnych to i odkurzam co dzień,ale to akurat czynilam i przed jego zakupem.nie "spłaszczyl" sie zbytnio od uzytkowania go, mysle,ze za ta cene jest całkiem ok. Wczesniej mialam jakiś z Woodis'a bodajze- drogi i ... szybko sie zuzył niestety
chciałam Ci zapodać linka tego z Ikea,ale nie ma go na stanie
wazne bylo dla mnie zeby byl"podgumowany" coby nie latał po pokoju jak żyd po pustym sklepie
Asieńko_r oby Anulce to odpusciło jak najszybciej cokolwiek to jest

febra w nosie i pod nim wqrza chyba bardziej niz ta na ustach

pomyslu na obiad brak

teraz spi w cieplejszych pizamkach, bo tez odkryty cała noc spi i na kołdrze
sprobuj moze pajace