haha dzindusia jak bym mojego męża słyszała. obiad bez miesa to nie obiad. a jak już by miała być zupa to zupą to on sie moze napić, a nie najeść...
nio dokladnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha dzindusia jak bym mojego męża słyszała. obiad bez miesa to nie obiad. a jak już by miała być zupa to zupą to on sie moze napić, a nie najeść...

No więc myślę o tych dwóch rodzajach (różnią się grubością, więc chyba chodzi o "włosie" choć pewności nie mam bo nie macałam ich jeszcze ;-)).
ostatnio mam faze na gładkie, jednokolorowe.. Czyżby oznaka starości czy jak?

Jaka temperaturka tam będzie?
mój na szczęście nie wybrzydza. Bo inaczej guma i wąskie drzwi 

ze niby jak mam to odnieśc do siebie
walne Ci zobaczysz
Nie wiem jak ten dywan co zapodałaś link się "ugniecie"- bo wiesz ładny bo nowy
ale moze on z tych nie kładących się.A co do wzorów na dywanach...a zresztą są gusta i guściki i o nich się nie dyskutuje;-) bieri kolezanko

oxi? dobrze pamiętam? 
Jak muszę to się łamę,ale tylko wtedy,gdy seryjnie nie mam wyjścia 
;-)
Po prostu ostrożniej podchodzą do przepisywania silniejszych leków ;-) I pilnuj żeby się nie odwodnił skoro wymiotuje.. Zdrowka! 
;-)
;-)Nie mam kiedy przejrzeć tych ciuszków tak konkretnie
Sie napracowałaś a ja nic,co?
;-)Z kasa ciężko się zrobiło poza tym
:-(Ten samochód..
Do tego zero instrukcji i piorę na czuja.Uwielbiam to.Jeszcze z rodzajem tkanin jakoś doszłam,ale skąd mam wiedzieć jak długo trwa konkretny program?
Na necie tez instrukcji brak 
Wiadomo ze każdy wolałby 'na swoje' płacić,a nie komuś.Zycie 
zrobiłam więcej więc na kolację mam poprawkę 

Bo liter nie widzisz
Siebie miałam na myśli z tą starością 

Ania, pamiętam że pytałaś o możliwość spotkania. Ta niedziela u nas odpada. Na następną nie mamy planów. Mam nadzieję że się będę dobrze czuła bo w poprzednią niedzielę całą przeleżałam pod kocykiem, wypluta z życia :-(