reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczynki!

Przypominam, ze zyje :-D, juz sama nie pamietam kiedy cos tu naskrobalam:confused2:
U nas wporzadalu,wrocilismy z wakacji z polandi, pogoda nam dopisala, w porywach bylo 30 st. az zal bylo wyjezdzac :-(:-(:-(:-(
N od 3 dni chodzi do przedszkola ( jednak zalapala sie na ten darmowy 3godz. program) jest mega szczesliwa i nie ukrywam, ze ja tez, niby 3 godzinki ale zawsze to cos, nie trzeba dziecia ze soba wszedzie targac:happy:

No nic ide troche Was ponadrabiac, bo w ogole nie w temacie jestem

Lubiczanko suwaczki sliczne:)
Renni ja juz kiedys sioe zastanawialam gdzie cie wcielo....witamt,witamy:-)
Katrina jak sie czujesz?masz jakies dolegliwosci ciazowe?
BArmanko suepr ze sprawnie cio poszlo w SW...a cod o dywanu to ja sie nie znam,na tamtej chacie mielismy zielony z jakimis kwiatkami,ale szybko go zwinelam bo nie nadarzylam sprzatac./Wsio bylo widac na nim,wkurzal mnie strasznie,a malo tego zle sie go odkurzalo,bo byl nie rowny,tzn byl jakis ala wytlaczany czy jak to sie zwie.
W PL zas,w swoim pokoju mialam(lezy tam do dzis)taki bordowy i tez nie wspominam dobrze,na jednolitym kolorze wszytsko widac,co chwila trza sprzatac.
Tu nie mam dywanu,tzn jest,lezy w szopie,ale nawet go nie ogladalam doklanie...ale chyba jutro sie mu przyjrze blizej;-)
Aurelia to kiedy zawitacie z ta woda u mnie?

witam :-)
Tichonek ale cudasny twoj synek:tak: do schrupania no :-D szefo pierwsza klasa :-D
Margaritta nie za maco ;-) a moze zamaco(nie wnikam :-p) zdrowiej bo Barcelona czeka :cool2::rolleyes2: tylko 28 stopni, no wiesz :confused2:
Gosia B zdrowka dla Mikiego :tak:
Lubiczanka fiu fiu ale masz zajefajne suwaczki :tak:
Dzindusia, Gosia B ale wybredne te Wasze chłopy :-p mojego to bym zaraz do pionu postawiła :-D mojemu to wsio sie da to zje, i ugotuje jeszcze :tak: i ciacho upiecze :tak: tylko prasowac nie chce :dry::oo::rofl2:
Barmanka super ze wszystko załatwiłas bez problemu :tak: a dywaniki super, ale jak bym miała wybierac to ten z krotszym włosem :tak: dlaczego: sprzatalam kiedys w takim domu i wiem ze z dłuzszym wlosem jest ciezko odkurzyc, bo wszystko zostaje :tak: no chyba ze masz trzepak w ogrodzie :-D
Madbebe oby plany wypaliły :tak: ja mam taka pralke ze zwykle( cotton) 40 stopni pierze 2,5 godz :wściekła/y:no szlag mnie trafia i zreguły nasze ciuchy piore na 40 min :zawstydzona/y:
Katrina co tak wpadasz i wypadasz :-D
Reni to super ze wakacje udane:tak: fajnie ze corcia szczesliwa, a i mama ma chwilke dla siebie ;-) zagladaj czesciej :tak:
Ewelcia a juz Cie "wolac" mialam :-D moj ma jutro wolne :-p
no i sie pochwale ze moj Marcel ma nowy zabek "prawie" nie wiem ktory to dokladnie :sorry: znaczy sie u gory przedostatni :-D
jak ja kocham moje dziecie ze zabkowanie tak znosi super ( tfu, tfu ) ze jak nie zajrze to wiedziec nie bede :-D
pozdrawiam i spokojnej nocki zycze :tak:

wlasnie: Asienka_R przepisal Ci cos GP?? jak Anulka??

Ostatnia edycja:
reklama
Aurelia moj tez:-pto co wpadniecie?
pranie schnie ;-)

aaa moj m tez gada ze zupa to sie moze napic a nie najesc....:rofl2:ale ostatnio jak ugotowalam roslo to zjadl i nawet chwalil ze pyszny;-)...aaa no i teraz mi sie przypomnialo ze raz,ktos pisal o zalewajce chyba(czy mi sie wydaje)bo ugotowalam i jadl:rofl2:czyzby sioe nawracal????:szok::confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry