reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienko jakAurelia wody dla mnie zapomni to ... ...wycieraczka:-D;-):-p...zartuje oczywiscie...

Aurelia a my od 7 nie spimy...a poszlam spac kolo 2..i moj m tak jak Twoj jeszcze spi:baffled:

reklama
Bry:-)
M wczoraj wrócił wcześnie z pracy i już nie miałam jak pisać:no:. GP przepisał nam tę maść sterydową, z tym, że mamy smarować tylko przez tydzień aż się poprawi apotem pamiętać o nawilżaniu skóry. I tak będzie, że raz lepiej, raz gorzej. Ania była bardzo dzielna, jak jej nóżki i rączki sprawdzał, bo zawsze to takie histerie były, że szok. Wieczorem się coś zdenerwowała siedząc na nocniczku i rozdrapała sobie do krwi:no::confused2:. Musieliśmy posmarować i zakleić

AsienkoM to sobie dzisiaj nie pospałaś

Witam się:-)
Póki co ładnie na dworze,ale,że weekend się zbliża to nie wierzę,żeby miało to dłużej trwać:confused2:
Matt mi padł w wózku,w drodze ze szkoły,obiad mam od wczoraj tylk 3 ziemniaki obrać:-pCo tu robić...?Odkurzyć muszę,ale poczekam aż Matt się obudzi:tak:
Lubiczanko fakt,śliczne suwaczki:-)A pokaż jakieś zdjęcie Misi aktualne bo jutro 2 miechy jej trzasną a ostatnio widziałam ją po porodzie:sorry:
Aurelia gratki za ząbka dla syncia,Boszsz...jak Tobie dobrze z takim ząbkowaniem:sorry:Z Radkiem to ja miałam gehennę:szok:...Ciekawe jak tym razem będzie?:baffled:
Renni ależ Cię długo nie było:szok:Nacia teraz do przedszkola poszła to znajdź dla nas troszkę czasu;-)

Lubiczanka, superowe suwaczki :-)
Co dziś serwujesz na obiadzio? Za mną leczą chodzi :rofl2: Tylko nie wiem czy junior będzie to szamał, na wszelki wypadek mam dla niego pierś z kury więc coś na szybko upichce :tak: Desero jakieś robisz? Ja mam ochotę na cosik z jeżynami :confused2: owoce mam tylko pomysły na ciasto nie :zawstydzona/y: a nie chce jakiegoś "zwykłego" biszkopta.... Masz jakiś pomysł?

Ewelcia, ja za dywanem też nie przepadam :sorry: w okresie letnim zawsze go zwijam i chowam ;-) Tylko że już zaczyna się chłodno robić i nie da rady posiedzieć pupą na panelach, bo my większość zabaw to na podłodze właśnie - puzzle, klocki, książki, autka, zabawy w piknik i takie tam.
Zupki ja też lubię - ale - .... zalewajka, żurek, barsze bleeeee,fuuuuuujjjj, noł łej!! Po moim trupie!
Coś ty robiła do 2? :eek:
A czy Ty czasem nie miałaś wstawić przepis na ciasto? :sorry::sorry:

Aurelia, dzięki za rade co do dywanu. Nigdy nie miałam takowego więc nie wiem o co lotto :baffled:
To dobrze że Marcel dobrze znosi ząbkowanie :tak: Człowiek od razu taki spokojniejszy, prawda?

Asienka, a jaką maść gp Wam przepisał? Pamiętaj by sterydem nie smarować rozdrapanej skóry.
Ja przy Marcelu miałam Elocom.

Nam przepisał Hydrocortisyl Skin Ointment 1%, ostatnim razem pomogło. Ma też Emulsyfiyng Ointment, tym nam kazał cały czas, ale ja chyba jakiś krem jeszcze wypróbuję. A słyszałaś o serii Elave??? Bo widziałam w aptece i się zstanawiam

Tichonek-no ja to?Przecież wklejałam jakoś miesiąc temu:/co prawda swieżynka będzie własnie jutro,ale specialnie dLA Ciebie
GEDC0922.jpgnie wkleję więcej,bo z tym się męczyłam 10min:baffled:
Ewelcia-oj ta woda-nie wpuszczaj,nie wpuszczaj bez;-):-D:rofl2:
BARMANKA-DZIŚ U MNIE KOKO FASZEROWANE z ziemniaczkami i surówa marchewkowo pietruszkową:)A deser-z jeżynami w dodatku...hmmmmm,-mogłabym Ci zaproponowac,a i owszem,ale bardziej z dzemem jeżynowym:/Chcesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.Ja od 7nie spie,mały zjadł mleczko i coś marudzi od rana.Wogole nie chce spać,markotny.Czekam aż zasnie wtedy pojde sie ubrać.

Katrina to super że nie masz dolegliwości ciążowych,oby tak dalej.
Lubiczanko śliczna ta Twoja królewna.
Renni Witaj:-)
Aurelia super że tak dobrze przechodzi Twój synuś ząbkowanie.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry