reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ewelcia - czuję się bardzo dobrze i nie mam żadnych nieprzyjemnych dolegliwości ciążowych - w poprzednich dwóch tez nie miałam, więc jestem dobrej myśli, że nie ich będzie, jedyne co mi dokucza - to moja pamięć, a raczej luki w niej... np. do sklepu muszę brać sobie listę i to koniecznie, no ale po domu nie będę sobie przecież zapisywać po co i dokąd idę....

aureliamarcel - wpadam i wypadam, bo jak poczytam literaturę z dnia to już nie wiem kto o czym pisał... i co komu napisać!!

Wiecie jedna rzecz mi się podoba w tej ciąży - takie luzackie podejście do wszystkiego.... kupiliśmy w niedzielę wykładzinę do salonu (stara już była strasznie zadeptana) po dobrej cenie - była wyprzedaż i przeceniono ja z 495E na 195E !!! i dzisiaj mieli panowie ja położyć w pokoju.
Panowie umawiali się, że przyjada po 18-tej i byli!!!! o 20.30 - czyli po 18-tej!!!!
Normalnie bym była już wkurzona na maksa, a dziś easy.... fajnie! już są! fakt, że w niecałą godzinkę wszystko zrobili, ale punktualność..... typowo irlandzka.

Witam

Zuzik już od 6:30 nie śpi. Dziś noc spokojna była, kolo 22 cosik się rozpłakała, ale tatuś poleciał i dał smoka a potem dopiero około 5 rano coś pojękała.
Ewelcia no co ty, będziesz Aurelie na wycieraczce trzymać:-D
Asienka_r i jak tam po wizycie
Katrina świetnie, że dolegliwości ciążowych brak a pamięć wróci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry