reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej wieki mnie tu niebyło:zawstydzona/y:.
Lubiczanko ale twoja niunia słodziutka:-)ja juz zapominam kiedy mój Kacperek był taki tyci.
Chorowitkom zdrowka życze.
U mnie tak leci czas,ze niemam kiedy usiaść Kacper nam spac niechce marudzi chyba to przez to ,ze zęby mu idą.(ma juz dwie jedynki dolne) i musze sie pochwalic ze mowi juz mama:-).
Pozdrawiam was wszystkie jak troche pocztam to postaram sie odpisać.

reklama
Asienka, musiałam sobie wygooglać te nazwy bo mi nic nie mówiły :eek: Zaraz pobiegne na górę i sprawdzę jaki dokładnie ja mam ten Elocom. Żadnych z tych kremów co zapodałaś nie używałam. Ja od początku "jade" na Diprobase. Tłusta maść, zostawiająca tłustą powłokę. Ale bardzo dobrze nawilża. Polecam. A do codziennej pielęgnacji używam (teraz w sumie już sporadycznie) Oilatum http://www.chemistdirect.co.uk/oilatum-junior-cream_1_44528.html
Z tej serii jest też bardzo fajny płyn do kąpieli (wygląda jak oliwka, nie musisz już myć mydełkiem, właściwie to nawet mydełko z Oilatum też kupisz ale nie polecam do mycia oczu bo szczypie).

Lubiczanka, ale słodkości :tak: Chyba do męża podobna, co?
Dżem jeżynowy tez może być;-) Zapodaj przepis.

Witam i ja.

Lubiczanko :rolleyes: piękności nam tutaj pokazujesz :tak: Już niedługo wycałuję tą śliczną buzinkę.

Rennii kopę lat :szok::-D
Fajnie,że Nacia zadowolona z przedszkola :-)

Wczoraj miałam serce w gardle po tym jak Antek kazał wejśc Mateuszowi na półkę,która mieści się jakieś 1,5 metra nad ziemią,wlazł po komodzie.No i oczywiście spadł razem z półką,wyrwała się ze ściany :eek::confused2::angry:
Myślałam,ze zawału dostanę...na szczęście Matt cały...Ale Antek miał wczoraj lekko przerąbane od mamuśki,podjudza go do takich rzeczy,że szok. :angry:
A ten słucha starszego brata :baffled:
Oczywiście wiem,że to ma po tatusiu,na niego cała meblościanka się zwaliła,albo w zabawie nożem pocharatał rodzicom fotele i aż strach mnie ogarnia co mnie jeszcze czeka,a M mnie pociesza,że to dopiero początek :sorry::baffled:

witam sie

naskrobalyscie tyyyle od rana ze nie zdarzylam nadrobic:sorry::sorry:

dziecko moje wykombinowalo ostatnio ze moze sobie krzeslo podsuwac jak gdzies nie siega i teraz bez krzesla sie nie rusza:-D:-D wszedzie go ciagnie za soba zeby mogl sie powspinac wszedzie gdzie mu sie zamarzy No i kicha bo do tej pory wszystko co zabronione ladowalo wyzej a teraz to juz nie wiem gdzie mam chowac rzeczy jak on juz taki sprytny:rofl2::rofl2:

reklama
Tichonku nie wiem,nie straszę :-D U Ciebie jest 5 lat różnicy to może Radek nie będzie miał takich pomysłów jak mój Antek :confused2:
cholera wie :-D

Martuśka Sto Lat w szczęściu i miłości z mężowskim :-)

madbebe paczuszka doszła,dzięki wielkie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry