reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej
Margaritta andrut to nic innego jak wafel przekładany dżemem i karmelem :-D
To coś dla leniwych.W pieczeniu jestem noga albo zbyt leniwa :dry::baffled::-D
Jeśli już to coś z paczki lub ciasto marchewkowe robię.

Ja zaraz siadam do prasowania :wściekła/y: Jest tego tyle,że hej.

A śmiałam się dziś bo wywoziliśmy stare ciuchy do tych banków ciuchów i jak tylko doszłam do tego banku podjechało auto i dwój rosyjskojęzycznych wyciągało przez tą dziurę co się wrzuca ciuchy.He he pewnie na export sobie kradli.Może ktoś w jakimś kraju sobie kupi w lumpeksie moje rzeczy :szok::-D:-D

Dobra idę prasować :baffled:

U nas już po śniegu,spadł wiosenny deszczyk ;-)

reklama
anineczka nie wiedzialam,ze tys fryzjerka jest, no prosze!A ja ostatnio sobie sama koncowki podcinalam :-D A co do rent relief to slyszalam o tym i myslalam nad tym, ale nam by sie nie udalo, bo mamy zatarg z bylym landlordem, gdzie kiedys mieszkalismy, wiec by nam nic nie podpisal.

misia kupilam te truskawki i przyznam, ze calkiem dobre. Ale to i tak nie to samo jak latem.Kupilam tez borowki z dunnes,ale jakies takie kwasne tez.

Witam.

Wolfia, serdeczne gratulacje :) Śliczne Maleństwo :)

Anineczka, ja oddaję stare ubrania do second handów. Tutaj działają one jako charity shopy, więc pozbywam się rzeczy, których nie noszę, a przy okazji przekazuję cos na potrzebujących :)

U nas dzisiaj śnieg padał, ale szybko stopniał. Szkoda :(

BINA- to prawda z tym jedzeniem, Polacy umieja sie pokazac. Moi (moze):-D przyszli tesciowie tez sa szoku, ze ja gotuje i pieke. Jak bylismy u nich na swieta to przywiozlam sernik i bigos. Jak oni sie przygladali temu ciastu i nie mogli uwierzyc, ze to nie z zadnego proszku:-D Ale do bigosu juz ostrozniej podeszli....no bo bigos tez tak nie wyglada pociagajaco za bardzo:-D

Anineczka- to straszne z tymi ciuchami z kontenera!!:szok: Ja tyle razy tam wrzucalam wory,z przekonaniem, ze pomogam biednym....:wściekła/y:

A ja nie moge sie doczekac jutra. Mam wizyte u ginki i zobacze malego znowu :-) I chyba mi sie podnioslo lozysko bo od 3 dni rwa jakby reka odjal, a kopniaki czuje wyzej niz wczesniej:rofl2:

hej

Misia powodzenia na wizycie;-)

Ja musze tez wybrac sie do lekarza bo chyba mnie jelitowka dopadla..cala noc gulgotanie i bulgotanie w jelitach..i bol zoladka ale nospa na bol zadzialala...tylko to dziwne uczyucie wrr a do tego mala szalejaca po pechezu i najlepiej jakbm wcale z kbelka nieschodzila bo co polozylam sie to moglam po minucie isc na nowo...

Witam.
Słoneczko ślicznie świeci i czuc wiosnę.Oj to lubię :-)

Magdalena wiem o tych sklepach bo już kilka razy wywoziłam tam rzeczy,ale było już późno a mnie wkurzały te wory porozwalane po całej chacie.Zreszta w Tuam w takim sklepie kupiłam kiedyś świetną kurtkę dla Antka za 1 euro ;-)

Larcia no jestem fryzjerką i sama potrzebuję fryzjerki by zajeła sie moimi kłakami.Bo jeszcze jak grzywkę sobie sama obetnę to luz ale co z resztą :baffled::-D:-D

Misia ja słyszałam,ze te ciuchy z kontenerów idą na export do lumpeksów ale jakoś nie chciałam w to wierzyc.Do wczoraj :baffled:
A kiedyś dostaliśmy taką karteczkę,żeby wystawic niechciane ciuchy przed dom (pewnie co chwilę dostajecie takie kartki) i na jednej z nich było napisane,że ciuchy zostaną przekazane do biednych krajów TRZECIEGO ŚWIATA czyli Litwa,Łotwa itp. :szok::szok::szok:
Byłam w szoku bo myślałam,że kraje trzeciego świata to afrykańskie a nie Litwa czy Łotwa,które ekonomicznie chyba źle nie stoją.Ale pewnie właśnie szły do tych krajów na handel :angry:
Mam kilka zabawek do wyrzucenie i zastanawiam się gdzie mam to wywalic :dry:

Idę wstawic obiad:sorry2:

Dziewczynki - ktora jeszcze chce dostepu do zamknietego albumu. Aniaslu z braku czasu dopiero teraz nam go otworzy.
Do tej pory zgloszone sa :
Margaritta ; didi ; anineczka ; anaklim ; WolfiA ; magdalena81 ; beakta:)

A o czym ten album Kasia? A ja tez moge?:zawstydzona/y:

Mialam dzis wizyte. Ginka sie smiala, ze takie duze dziecko mam!!!:szok: wielkosciowo i wagowo jest o poltora tygodnia dalej...:-) Podobno ma dlugie nogi....moze bedzie modelem;-) Przystojniaka z niego mowie Wam dziewczynki....prawdziwe ciacho:-D:rofl2::-D
Mialam tez usg 3D....ma wielkie stopy....to chyba po mnie! No i potwierdzilo sie, ze to facecik. mamy nawet fotke sisiorka:-D;-)

Anineczka- dobrze, ze na tych kartkach nie bylo jeszcze Polski jako trzeciego swiata.....

Misia - album zamkniety to inna nazwa watku zamknietego - dla wybranych :D Bedzie tam przeniesiona galeria z fotkami zebysmy mialy pewnosc ze nikt niepowolany nie oglada zdjec naszych a przedewszystkim naszych dzieci. :D, oczywiscie miejsce na pogaduchy tez sie znajdzie.

reklama
To ja poproszę o dostęp

Witam!
Tydzien w Polsce minął raz dwa, jutro już wracamy do Irl, mam już kupioną prawie cała wyprawkę
Misia to fajnie że duży chłopczyk rośnie ;-) mi termin wyszedł tez tydzien wcześniej niż poprzednio, na 4 maja, w dalszym ciągu jest córeczka :-) no i łożysko przodujące, ale nie przeszkadza to w niczym, jedynie jak czuję bóle brzucha to brać no-spe przez 7 dni i zakaz seksu :baffled: i dużo odpoczynku
Didi jak tam samopoczucie??
Kolezanka mi pisała dziś że włansie mają grypę żołądkową, czyżby jakaś "epidemia" w Galway...? aż boję się posyłac Eryka do przedszkola, żeby sie nie zaraził

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry