Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mala Madzia choc niestety niepelnosprawna zyje jednak i sie usmiecha! :-)
:-(

ale kumpelka mnie zapraszala bo zamowila duziooooo:-):-):-)wiec moze sie zalapie, tylko nie bardzo chce mi sie jechac na drugi koniec miasta na doghiske:-(Sofik ja mam dokladnie to samo, zmeczona juz jestem nawet z domu mi sie nie chce wyjsc....w dzien jeszcze jak cie moge ale wieczor i noc masakra. Potrzebuje 2 - 3 godziny na zasniecie i to w pozycji siedzacej inaczej nie da rady, a gdy mi sie juz to uda zachwile musze isc siusiu i tak wkółkoAnineczko Czuje sie tak sobie, bardzo zmeczona juz -ale juz nie dlugo...
Nie moge spac i to jest straszne, maly w nocy tak sie rozpycha, kopie, wypycha ze nie daje rady...
W dzien da sie jakos funkcjonowac ale brzuch sie robi twardy i wogole ahhhh juz nie dlugo....
o rzece siary to juz nie wspominam nawet
ale masz racje juz niedlugo i z jednej strony sie ciesze a z drugiej niepokoje .......bo po glowie mi chodzi jedna mysl
czy cc jest dziedziczne ?????? moja mam miala dwa cc nie urodzila normalnie i moje dwie kuzynki od strony mamy tez mialy cc, wiec sie troche obawiam ze sie wymecze chcac urodzic normalnie albo ze malego wymecze a i tak nie dam rady....u mojej mamy bylo to spowodowane ukladem kosci miednicy...czy to mozliwe ze ja mam tak samo???? czy moge to jakos sprawdzic przed porodem czy dam rade????? plis podpowiedzcie cos....sorki ze zadaje tyle pytan ale im coraz blizej to coraz wiekszy metlik w glowie.....

ma taka sytuacje jesli chodzi o cc. Tzn. zadna z kobiet z jej rodziny matka i sistra i kuzynki nie urodzily naturalnie. Wszystkie maja wade miednicy wiec to podobno dziedziczne. Sprobuj porozmawiac z lekarzem choc wiem jak oni podchodza tu do porodow.
wiesz jak maly by ci wylecial zaraz po lewatywce to super bys miala, ze tak szybko ci poszlo ;-)

za to ciasta rozne owszem