reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonek ja też dentinox i teetha :tak:
na szczęscie u nas ząbkowania takie bezproblemowe..
Viki bolały tyl;ko górne jedynki i dolne 3...:-) akże nie było źle.. a został jej jeden zabek tylko do wyrośnięcia.. za dużo jej tam nie usiałam nic dawac .. a czopki miałam tez paracetamol to wydałam znajomej ale mówiła ze bardzo jej pomogły:tak:
lubiczanko dla mnie fajna jest szczoteczka jordana step by step z gryzaczkiem i dziurką w środku na włożenie plauszka :-) fajnie sobie dzieć może trzymac :tak:
martaf zdrówka dla szymka
co do kupowania leków w pl ja takl samo kupuje to czego tu nie ma :-)
a resztą się nie przejmuję bo po co kupować coś co późńiej wyrzucę ;-)
co do biegunki mi to samo mówiła lekarka ze włańsie musi to wylecieć i nie powinno się tego zatrzymywać lekami w brzuszku...
no i też się od tamtej pory tego trzymam , a że to była pierwsza biegunka mojego dziecka to się ciesze że wcześniej nie miałam dylematów :-p
Lubiczanko 100 lat dla młodego :-)

[*] dla Jasia :-( też czytałam ;-(

idę spac bo się zasiedziałam,... a nocy coraz mniej ....
:sorry:

reklama
witam niedzielnie:)
jeszcze raz ogromne dzięki Wam wszystkim za życzenia dla Danielka:))))Dobrze,że chociaż Wy mu życzyłyście,naj,bo Pl zapomniała:crazy:
przepraszam,że nie skomentuję,ale mnie"połamało"-i ledwo chodzę i w ogóle się ruszam:(((
Miłego dna dla Was

Bry

Asienko na pewno przedstawienie wyszlo super eh szkoda ze tak sie zapracowalam ze nie wiedzialam ktora godzina a jeszcze do AsienkiM pisalam czy moze idzie...

Idealnie nie było, ale nie było źle kilka rzeczy nie wyszło tak, jak trzeba,ale kto by się tym przejmował:-p dzieciaki się postarały, rodzicom się podobało, a to najważniejsze

Udanej niedzieli wszystkim

lubiczanko to przykre że rodzinka zapomniała o urodzinkach małego :-(
a robiłaś jakąś imprezkę dla niego??:-)
my dla Viki będziemy robić małe przyjęcie :tak:
zdrówka życze :-)

ja dziś byłam na basenie z Viki ...
no i też jakoś tak się słabo czuję..
ale to chyba wode z mnie energię wyciągnęła :-p

Witam
zgrzeszyłabym,gdybym nie pochwaliła imprezki u Marty-było...przepysznie;-):tak::-D
Vikamcia-nie,nie robiliśmy imprezki,bo...w sumie nie chcieliśmy nikogo na koszta naciągać to raz,a dwa-jakoś tak wyszło:sorry:Moja Mamusia się zrehabilitowała i nadrobiła z życzeniami i prezent ma jutro wysłać:)))ale jak ma się 18cioro wnucząt,to mogą się daty pozapominać
;-)Gliwa-to Ty dziś pierwsza na nogach byłaś?Jak zakupki?
Gastone-widzę,że jak się do Was coś przyczepi to odpuścić nie chce-zdrówka!!!fajnie,że znalazłaś sobie zajęcie relaksacyjne:)
Kasiuleczko-fajnie,że się"dorobiłaś"pl sklepiku-zawsze to coś naszego
Aaniu-to wczoraj też zakupowo?moje dzieci gdziekolwiek byśmy nie weszli zawsze coś dla siebie znajdą;)
AsieńkoR-super,że jesteś zadowolona z przedstawienia:tak:
więcej nie pamiętam,bo mnie łeb nachrzania jak diabli-chyba coś mnie rozkłada:crazy:

Witam

Aaniu-to wczoraj też zakupowo?moje dzieci gdziekolwiek byśmy nie weszli zawsze coś dla siebie znajdą;)
A i wczoraj i dzis najlepiej to wyszly dziewczynki i J na zakupach:tak:ja wczoraj tylko sobie kupilam dwie bluzeczki i sweterek a dzis w sumie to nie wiem czego sszukalam nic mi w oko nie wpadlo ale sie ciesze bo dziewczynki obkupilam no i moj mezowski tez zaszalal kupil sobie buty Timberlanda o polowe taniej zaplacil jak by mial kupywac w Dublinie takze jest zadowolony a i jeszcze kurtke i swterek i pare innych pierdulek sobie wzial takze zakupy udane:-)
Przykro ze rodzinka zapomniala o urodzinach Danielka
Zdrowka zycze!!!

Gastone dobrze ze synek lepiej

Asienko jesli cos nie wyszlo to napewno sie nikt z widowni nie kapnal :tak:

Spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej z wieczorka.:-)
Nam dzionek minął szybciutko na zakupach.Ale ogólnie jestem zadowolona,opłacało sie jechać.:-):tak:Igorek zmęczony podróża,po kapieli wypił mleczko i zasnął
Lubiczanko jo dziś buszowałam już od rana w domku,ja tak mam jak gdzieś jedziemy to musze sie na spokojnie przygotować.:tak:
Asienko no to fajnie ze przedstawienie sie podobało rodzica.:tak:
Miłego wieczorku.Dobranoc.

Do góry