reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko cale szczescie ze was ta Garda nie zatrzymala...a co do auta to pech:(...oby udalo sie naprawic pojak najmniejszych kosztach:)Do GP nie ide z nim...nie ma temperatury wcale,wczoraj jedynie co mial 37,5 a dzis juz 36,6:)ma tylko katar i czasami zakaszle...a przed wczoraj wieczorem jakas wiecej zaczynal kaslac i myslalam ze wyjdzie z tego cos powazniejszego:)Ja jeszcze nigdy nie bylam u GP z SZymkiem z powodu choroby,bo rzadko choruje,jak juz to jakis katar....A tak na marginesie,jakby go ktos przez okno zobaczyl jak sie zachowuje to by wcale nie powiedzial ze z nim cos nie tak,na moje oko on ma wiecej energii teraz niz zwykle..hehehe...kaze sobie krople do nosa zapuszczac i pozniej chodzi i powtarza"tak mi lepiej" hehehoj u nas tez leje...pranko sie pierze...ale nie mam zadnego pomyslu na obiad...co gotujecie,to moze sciagne?

reklama
Witam się:-)
Miałam iśc do miast ale darowałam sobie i dziecku takich atrakcji:sorry:Targa i leje niemiłosiernie,wolę w ciepełku domowego zacisza z herbatką i dzieckiem posiedziec:-)
AsieńkoM mój Matt wczoraj też miał tylko 2razy po pół godziny drzemki:eek:Żeby takiemu małemu dziecku godzinka drzemki przez cały dzień wystarczała?:eek:
Radek cherla jak gruźlik,wykrajkałyście tymi rozmowami o Exputexie:-D...Smary po pas:confused2:Tylko brakuje,żeby Matt się zaraził a za tydzień ma miec szczepienie na 6 miesięcy-3 kłucia:szok::sorry:Już mi go szkoda:sorry:

Ewelcia - makaron z kurczakiem,brokułami i sosem serowym:-)Posypuję go jeszcze prażonymi ziarnami słonecznika i ....niebo w gębie:-p

Ostatnia edycja:
Tichonku to jest jakas mysl,ale moj m nie lubi brokulow i nawet ich w domu nie mam:(..ja nigdy takiego wynalazku nie robilam,mozesz napisac w skrocie jak sie za to zabrac?bylabym dzwieczna heheh

Witam
Ewelcia jak napisałaś że jest program o Galway to sobie pomyślałam że jakiś pt travel czy coś :) Ale takie rzeczy mnie schizują, i zaraz zaczęłam myśleć na jakim osiedlu to było:/
U mnie w domu słychać w nocy odgłosy sąsiadów dziecka które biega zamiast spać:/

Uciekam miłego dnia

Witam

Ale pogoda,niech to dundel świśnie :-D
Wczoraj wieczorem jakoś dziwnie się czułam,ból podbrzusza jak na @,ale przeszło i całą nockę przespałam jak dziecko.
Wiesieńko,ewelcia dziękuję :sorry:
Wiesieńko tak właśnie sobie pomyślałam po spotkanku,że jak by body były za małe na Asię to będą na drugiego potomka czekały,tak więc do roboty :-)
A Asia słodzieniaszek mały,łobuziątko szalało z chłopakami :laugh2:

Ewelcia dziękuję za gościnę ;-)

Lubiczanko czy jechaliście przez Portlaoise? :confused2:

No nic,kawcię wypiję i mykam coś porobic.Ciemno w chacie okropnie :confused2:
Co na obiad? Nie wiem...nie mam pojęcia.:baffled:

hejka
u nas tez ciemno szaro i ponuro. dzis sie obudzilam o 7.45 i patrze ciemno jak w d...ie i sobie mysle chyba mi budzik zadzwonil o zlej godzinie:-D.Moje dziecie ma dzis w szkole robione photo alez jestem ciekawa jak to wyjdzie.

Tichonku zdrowka dla Radka i oby maluch sie nie zarazil.
Ewelcia ja bylam z moja u Gp i nic mi nie przepisala na kaszel .
ale mysle ze juz ja wyleczylam bo juz o niebo lepiej jest z niá, rano wogole nie kaszlala i katar tez juz prwie przeszedl.:-)

ha ha ja robie podobne danie ale z paczki he he ten spaghetii 4sery tyle ze dodaje tam podsmazoná piers i pieczarki .mniam. dzis mam pulpeciki w sosie pomidorowym juz widze jak moja Oliva tego nie je:wściekła/y:

Tichonek moja mała to taka żywa dziewczynka, że czasami sie dziwie, że ona nie zmęczona bardzo i tylko godzina jej wystarczy spania:confused2:, ale za to nocki są spokojne, o ile zęby nie dokuczają. Teraz siedzi i albumy ze zdjęciami ogląda, uwielbia to:tak:.
Lubiczanka to dobrze, że do domku dojechaliście

U mnie na obiad spagetti, tylko, że mój P nie lubi jeść makaronów z sosami więc do sosu musze kartofle obrać:baffled:

Hejka
Co za pogoda,no to dziś ze spacerku nici chyba.Trzeba siedziec w domku.Zaraz trzeba ogarnąc troche,i wziąśc sie za obiadzik.
Tichonku zdróweczka dla Radka,oby młodszy się nie zaraził.
Ewelcia oby Szymkowi przeszło.
Miłego Dzionka.

reklama
Bry
u nas też leje

Ewelcia dobrze, że z Szymkiem lespiej
Tichonku zdrówka dla Radka
AsienkoM a co ja mam mówić, jak Ania tyle energii ma a już wcale w dzień nie śpi hihi. W Tesco jakichś specjalnych promocji nie było, Ani się jedna sukienka podobała i tylko patrzyła, gdzie Mickey i Minnie;-). Zależy, co komu potrzeba, bo większość to z całymi koszykami wychodziła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry