reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asienka_r a myślałam, że jakieś promocje będą a piszesz, że nicio specjalnego
Gliwa, Aniaa to fajnie, że popołudnie udane, chyba widziałam Was na mieście jak byłam z Zuzią na spacerku, przez chwilke szłam za Wami i widziałam jak do supervalue wchodziłyście.

Zuzia dzisiaj w dzień tylko godzinke pospała, ale najwyraźniej jej wystarczyło bo do wieczora nie byla nawet marudna.

AsienkoM to napewno my byliśmy z Aniaa, bo zachodziliśmy do Super Valu.:tak:To czemu Nas nie zaczepiłaś?
Igorek po kąpieli zasnął,a my z M siedzimy i pijemy piwko.
Do juterka.

AsienkoM to napewno my byliśmy z Aniaa, bo zachodziliśmy do Super Valu.:tak:To czemu Nas nie zaczepiłaś?
Igorek po kąpieli zasnął,a my z M siedzimy i pijemy piwko.
Do juterka.

Bo miałam kawałek do Was, musiałabym bardzo przyśpieszyć. A nie chciałam biec z wózkiem.:-D
Zuzia spi od 8, może jakiegoś drineczka wypije na rozluźnienie, a ucho mam dalej zatkane i nie wiem czemu.

Ostatnia edycja:
witam, witam,
moja Asia zasnela dzis w trakcie jedzenia- taka zmeczona, ale nie spala w ciagu dnia,
lubiczanko- jutro dostane paczki a Ty masz jakies info z firmy kurierskiej?;-)
Anineczka - dzieki za body, jeszcze dobre, a Ty tak fajnie wygladasz w tej ciazy az mi sie zachcialo:tak:

gastone- kiedy wam to wszystko minie? trzymam kciuki za szybka naprawe
barmanko- a jednak mezowy sie zdecydowal na wyjazd? a Marceli lepiej juz?

Kamcia a ja lubie takie programy...z zaciekawieniem ogladalam...A powiedz mi u Ciebie w domu slychac jakies glosy,odglosy heheh?bo na poczatku programu mowili ze w niektorych domach bo dzis dzien ludzie slysza.Wisienko ja wczoraj widzialam Anineczke i faktycznie wyglada super!!!Bierz sie do roboty:)aaa codo Szymka tom mysle ze to chyba zeby...siedzi np.z raczkami w buzi i placze:(...az mu nurofen dzis dalam i bylo o niebo lepiej...dzis dojrzalam ze ma druga 5,jeszcze dwoch brakuje

Ostatnia edycja:
dzień dobry
Ewelcia-dziś do gp?bo się zamęczy synuś Twój biedny:(
Margaritta-kochana-do Was zawsze...ale-moje genialne auto postanowiło popuszczać olej i modlilismy sie zeby do domku dojechać...cały bok i tył był czarny od oleju-w dodatku garda na ogonie nam siadła przez chwilę i juz myślałam,ze ktoś na nas nasłał...na szczęście na sygnale prysła nam z oczu;)
Asieńko-własciwie i tak Danielkowi bedziemy musieli wyrabiać co roku,ale w ostatnim momencie stwierdzilismy,że Mikusi zrobimy ten Irl...a co;)))Wiesieńko-no własnie ani widu ani słychu-już sama chciałam się Ciebie zapytać czy coś wiadomo:/Ale poszukam nr na ich stronce i zadzwonię sie dowiedzieć;)Raz jeszcze przeeeeolbrzymie dzięki:)))))))))))))
No lecę-od rana dom do góry nogami-w kuchni 3 prania na kanapie czekają na złozenie-wyobraźcie sobie jak tam wygląda:szok:

reklama
Hejka, pogoda masakra, ciemno i leje.

Zuzia obudziła się o 7 ale tak mi się jeszcze wstawać nie chciało i wzięłam ją do łóżka, przytuliłam i pospałyśmy do 8:15.
Ucho mi się przez noc odetkało choć o 4 rano to tak mi coś szumiało w nim aż myślałam, że nie zasne ponownie.
Lubiczanka A nie możecie wyrobić Danielkowi dowodu tymczasowego, on jest na 5 lat
Ewelcia gratki dla Szymona, oby ostatnie ząbki wyszły szybciutko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry