reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!Barmnako mialam wczoraj zajrzec,ale za nim mi mlody ponownie zasnal to m juz kompa wylaczyl i ponownie juz nie wlaczalam...Moja dentystka mi powiedziala ze MC jest wazna to tej daty,ktora masz na MC....a mojemu m ta druga ze on ma swoja stara do konca roku...moze dlatego ze mamy do listopada?nie wiem...mialam sie tez o to GP dzis spytac,ale zaraz jednak dzwonie i odwoluje...Szym ma stan podgoraczkowy 37.5..pol nocy jeczal-kurde jak nigdy,3 razy mleko pil:(,ale chyba dla tego ze wczorja w dzien malo zjadl/Zaraz rosolek nastawie...Aurelio mam masc majerankowa,ale mlody jej nie cierpi...zlosci sie jak mu posmaruje:)Super laski ze spotkanko udane:) nas wczoraj Anineczki nawiedzily:)wpadli i wypadli,doslownie,,...ale i tak bylo milo-dziekujemy.

reklama
Bry
Asienko ciacho było pyszne, nawet bardzo skoro moja Ania jadła:-p:cool2::rofl2:, bo ona raczej za sernikiem nie przepada
Aurelia jednak na żywo się spotkać to coś zupełnie innego niż tylko klikać. Tworzycie fajną rodzinkę. Ania jak chce to potrafi być grzeczna:cool2:, przy Asi i Zuzi nie zawsze taka jest:sorry:, ale my się często widzimy.

Młoda nam usnęła w autobusie, więc w domku tylko myk ją w piżamkę, mleko i spała do 8 rano. Mamy iść do Tesco, bo dzisiaj u nas otwierają, ale muszę podszykować obiad, poza tym trochę zimno i wiej, więc poczekam

witam
gastone zeby szybko autko naprawiono
ewelcia zdrowka dla szymka

a my dzis z lekka zaspalysmy. zamiast o 8 wstalysmy o 8.35 i trza bylo wszystko biegiem robic.:confused2:
wlasnie jem sniadanko i kawke pije,naszczescie miesko mam od wczoraj wiec tylko ziemniary musze ugotowac a tera relax przy szydelku:-p

Witam

Ewelcia zdrowka dla synka

Gastone oby autko szybko zostalo naprawione

Aurelia,Asienki
dobrze ze spotkanie sie udalo tylko szkoda ze po drodze do mnie nie zaszlyscie..daleko nie mialyscie:tak:

Ja od rana mam nerwy.. J na wyplacie i na urlopie oszukali pojechal do pracy wyjasnic ehhh zawsze tak jest jak idzie na urlop to oszukuja ale jestem zla :wściekła/y:

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Witam się:-)
Brrr...jak zimno:sorry:
U nas ubieranie choinki w przyszły weekend:-)
Barmanko tak,Strepsils na ból gardła bardziej ale mnie strasznie w nocy kaszel dopadał i wtedy brałam ten Strepsils i przechodziło:tak:I faktycznie,możesz stąd brac Glicerin,Honey and Lemon syrup:tak:
Gastone:confused2:
Aniaa a to chamstwo w J robocie!
:crazy:...Niedługo oddamy co Wasze bo telewizję dziś teśc dla nas kupuje:-)
...Matt wreszcie zważony:tak:8900g.żywej wagi:szok::-D
Idę do mamy dryndac:tak:

Tichonku oj chamstwo zebys wiedziala ale J sie nie daje i walczy o swoje w koncu ciezko pracuje a tu takie jaja robia...

OOOOO fajnie bo bedzie okazja by sie spotkac :-Dmam nadzieje
Ladnie wazy Mateuszek troszku wiecej od Lenki :-)

Szybko choinki ubieracie :eek::rofl2:

Aniu maybe next time, bo my szybciutko musieliśmy wracać do domku, 2 godzinki tylko byliśmy u Asi
Aurelia u nas się okaże:-p, jak w niedzielę kupimy ładną sztuczną to pewnie w tygodniu będziemy ubierać, jak nie to będziemy na żywą polować, więc troszkę później

reklama
Aniaa ale chamstwo, człowiek tyra a oni oszukują:wściekła/y:
A co do choinki to my mamy zawsze sztuczną i ubieramy właśnie 6 grudnia i stoi do 6 stycznia(taka tradycja od 5 lat)
Tichonek niezła waga:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry