ewelcia86
Szczesliwa mama:))
dzieki za opinieHejka, ja mam blender z Lidla i sobie chwalę. Używam już go 4 latka i nic się z nim złego nie dzieje. Polecam![]()
w takim razie chyba go dzis kupie,a jak nie to jutro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki za opinieHejka, ja mam blender z Lidla i sobie chwalę. Używam już go 4 latka i nic się z nim złego nie dzieje. Polecam![]()

Natomiast żadnego zapalenia ucha nie ma na pewno
Tak jak myślałam,"pieści się" i tyle,żadnej gorączki,bólu przy ucisku i w ogóle jest pełen humoru
Matt też wesoły,ale nadal poprzeziębiani,no
Pytam bo u nas dokładnie tak samo,Matt strasznie się rwie do siadania,ale to jeszcze nie jego pora
I fajny pomysł z takim siedzonkiem:-)Mateusz teraz już się przeniósł do takiego bujaczka,bardziej siedzącego bo wcześniej miał leżący,ale już nie chciał w nim leżec bo on chce siedziec
Tamten sprzedałam a na tym teraz to dobrze,że jest przypięty w pasie takimi majtami bo się franca podrywa i siada,albo składa w pół i gryzie stopy,albo podnosi sobie zabawkę z podłogi
Na szczęście to siedzonko nie wywrotne bo by się nakrył tym bujakiem

Poza tym wczoraj sobie 2 tonami paluch przycisnął i nie mógł spac z bólu
Jak nie urok to...
, bardzo mi sie podoba. Wrócilismy do domku, zjedlismy obiadek i P wyjął choinkę, przyjechał znajomy na kawke i w taki to sposób minął nam cały dzionek
. prezent trafiony w dechę, dawno nie widziałam Ani tak zadowolonej z prezentu;-)
.
i drugie : Jestem złą, bo się boje Mikołaja