reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja z takim pytaniem..ma ktoras blender z Lidla?
Dzis widzialam i juz wzielam,ale odlozylam spowrotem....a teraz by mi sie przydal i nie wiem czy jutri leciec po niego czy lepiej nie_

Młody wstał o 7.30 :wściekła/y: czy to dziecie nie wie że dziś nie idzie do przedszkola i mógłby se pospać dłużej?:crazy: a ja przy nim ;-)
Coś mi się chce...sama nie wiem co... Może na szybko szarlotkę jakąś ukręcę...

Marta, wszystkiego najlepszego dla Oliwki.

Tichonku, zdrówka dla chłopaków. A masz może olejek kamforowy? Pamiętam że brało się trochę tego olejku na watke i wtykało do ucha...

Lubiczanka, zdrówka dla Ciebie! Że też musiało Cię dopaść..

Ewelcia, jak się czujesz?
Ja blender mam z Brauna, nie miałam tego z Lidl.

Anineczka, a to masz w posiadaniu jakiś spadek?

Dzien doberek kobitki u nas nadal chorobowo teraz i ja dolaczylam masakra;(tichonku oj wspolczuje jak to zapalenie ucha,niech chlopaki ci szybciutko wracaja do zdrowka bo nie maa nic gorszego jak dzieci choruja;(
A my wczoraj kupilismy nikolaskowi prezencik na gwiazdke i to ze wczoraj skaczyl pol roczku mu juz go dalismy a kupilismy mu takie sieddzenie z racji tego ze jescze sam nie siiedzi a b chce (pozniej wkleje fotki)sluchajcie takiego go szczeliwego to jeszcze mojego synunia nie widzialam tak mu sie podoba prezencik:)

Witam.
My już po śniadanku,zaraz trzeba kawulke spić.Synek u Tatusia siedzi na rączkach,dziś konczy 4 miesiące.Jak to zleciało szybko.A pozniej mężus mnie zabiera na obiadzik do takiej miejscowosci niedaleko Nas.:-)
Biola zdróweczka dla Was.To super ze mały taki szczęsliwy z prezentu.:tak::tak:
Barmanko Ty to lubisz widze piec ciasta i ciasteczka.:tak:fajniutko.
Miłej niedzieli.

Biola synkowi na 6miesiaczkow wielki buziak i Igorkowi na 4miesiace:)
Barmanko gardlo mnie boli,i nos mam zawalony...a Ty jak sie czujesz,lepiej?
Szym wstal o 7:baffled:,ale do 8 polezal,a potem m go wzial na dol a ja pospalam do11:-p:rofl2:

Pogode mamy wypasiona:baffled:

Milej niedzielki...

Lubiczanko
jak wy sie czujecie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry