reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
helloł

lubiczanko dla córci Twej Dadziuni szczęśliwosci samych ;-). No ,ale ja nie rabotam to i widze dzieci swe dość :zawstydzona/y::-D
Nie pstrykałam fotek moim śswiecidełkom- dodam, ze nie o zewnatrz domku chodzi a i wiesienka gruuubo przesładza;-)

Jak mi się ciężko wstawało :confused2:

udanego dnia laleczki

Bry
Anineczko zdrówka dla Matta i oby Jeremiego ominęło
Gastone jak Max?? Zdróka dla niego
Lubiczanko dla Dadzi samych najpiękniejszych dni

U nas dzisiaj wiało w nocy że masakra jakaś. Ani wychodzi ostatnia piątka i od dwóch nocy źle śpi a ja z nią:no:. Dobrze, że M był wczoraj w domu, bo położyłam się na godzinkę i od razu mi lepiej się zrobiło. A dzisiaj to nie wiem, ja będzie. Na razie kawkę spijam i może chociaż na troszkę postawi mnie na nogi. Jeszcze konspekty muszę porobić, bo w sobotę już do pracy

witam
Lubiczanko sto lat dla Dadzi
Anineczko zdrowka dla Mata
Gastone dla Maxa rowniez
no i moja Oliva do grona chorujacych weszla,wieczorem dostala garaczki 39,2 i w nocy 4 razy haftowala:eek: . 3 godziny w nocy nie spalam bo nasluchiwalam czy mam z nia leciec do kibelka .

OOOO no i piszac posta nie zdazylam z miská:wściekła/y:wlasnie haft poszedl na kanape materiolowá ehhhh ciezki dzien sie zapowiada.

Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!

Nasi Sylwestrowi goście dzisiaj nas opuścili. Teraz tak cicho, smutno....
I niestety znów o starsi.
to w koncu mialas gosci...a tak sie balas ze bedziesz sama;-)
:-)

Lubiczanko najlepszego dla Dadzi:)
Kasiuleczko zdrowka dla corci:)
Asienko mojemu Szymkoiw chyba tez wychodzi ostatnia piatka,w nocy ostatnio spi dobrze,ale w dzien wklada raczki do budzi i placze lub jeczy:-(,ale zajrzec sobie nie da

ja dzis grochowke na obiad gotuje:rofl2:wiecie ze pierwszy raz:eek:

Witam się:-) P w pracy,czas wrócic do szarej rzeczywistości:sorry: Nadrabiam M-ki,neta,pranie,sprzątanie,ale nijak nie mogę zacząc chowac ozdób świątecznych:no:Tak mi szkoda:sorry:
Lubiczanko najlepszego dla Dadzi:tak:

493338pw37m860mi.gif

Kasiuleczka biedna Olivka:sorry:Zdrówka dla niej i cierpliwości,siły dla Ciebie:tak:
Ewelcia
a nie pomylił Ci się post Katriny z MartąF?:-D
Lubiczanko
nadal poszukuję,zastanawiam się,szukam:sorry: ...Radkowy ząb nadal w szczęce,czekamy:tak:

Aniaa co z GLIWY Igorkiem?Wyszli już ze szpitala?...A Ty chyba bez humoru,co?:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry