reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczko zdrówka dla Oliwki
Tichonku będziesz zębową wróżką:)
Ewelcia no w dzień u nas ok, ale nocki to masakra, co prawda jeść nie chce, ale mlekiem nadrabia. Dzisiaj obiad zjadła cały i kazała sobie brawo bić:) a do sikania nie idzie jej nawet brawami przekonać:confused2::-p, ale nic, niedługo zrobi się cieplej i wtedy po raz kolejny bierzemy się za odpieluchowanie

reklama
Ewelcia,ja sumie też myślę,żeby do Trzech Króli jeszcze zostawic ozdoby:tak:
A zauważyłam,że chyba pomyliłaś osoby bo sama w pierwszym momencie myślałam,że to Marta napisała:-D:-D
Asieńko_r ano będę wróżką,choc mój P czasem mnie wiedźmą a nie wróżką nazywa;-):-D:-D

Aniaa co z GLIWY Igorkiem?Wyszli już ze szpitala?...A Ty chyba bez humoru,co?:sorry:

Dzis wyszli ze szpitala jutro jada do chirurga bo Igorek ma przepuchline
Ja bez humoru nie czemu? humor mam poki co narazie jest zaraz znajomi maja przyjsc
I co wybralas spacerowke?ja Ci powiem ze my mamy coneco z Polski i jak dla mnie jest ok
A Ty masz ode mnie wpierdziel wiesz za co to ja Ci powiem jak sie spotkamy bo pewnie nie wiesz.....P jak po ogien wpadl i wypadl ale Lenke zdarzyl wziasc na rece i stwierdzil ze chyba ciezsza jest od Waszego synka

Zdrowka chorujacym zycze

witajcie

Ewelcia - chyba przez mojego zmienionego avatara.... ja wiedziałam, że Ci znajomi przyjadą, co prawda chcieli wracać już 1 stycznia do siebie, ale ostatecznie dali sie przekonać, że na prawdę nie muszą się spieszyć i zostali do wczoraj.

reklama
Ja,wpierdziel?:szok:Nie wiem za co:zawstydzona/y: Tak,Matta zaczyna wyciągac:tak:Jest duży,ciężki,ale już nie taki grubasek jak był parę tygodni temu:-pWałki na nogach i brzuchu się wygładzają i chłopaczek szczupleje:laugh2:Tzn.nie traci na wadze ale chyba mu we wzrost idzie:tak:
Co mi po wózkach z Polski jak się nie wybieram:no::confused2:Ciężko coś kupic bo np.ten Cosatto Diablo bez ochraniacza na nóżki a chciałabym z nim a w sklepach znaleźc nie mogę:sorry: Że też tu nie ma takich z prawdziwego zdarzenia sklepów z wózkami:confused2: Ja dla Radka miałam też z Polski Baby Designe,ale nie parasolkę:tak:Tu jakiś mały wybór:confused2:
Lubiczanko
zapomniałam,pytałaś o aquapark w okolicach Dublina: http://www.nationalaquaticcentre.ie/
http://www.nationalaquaticcentre.ie/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry