reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wrzucałam link do niego:tak:Też się nad nim zastanawiałam:tak:Tylko te kółka mi się niezbyt widzą:sorry:
Ten Maclaren też mi się podoba i jest w promocji ( to chyba taki typ jak ma Barmanka?:confused:): Maclaren Quest Sport - Coffee / Deep Blue ale do tego jeszcze pokrowiec na nóżki 45E:szok::confused2:A w sumie sprzedawca ma showroom w okolicach Dublina,może bym się przejechała z P w weekend i obejrzała co tam mają,tylko najpierw trza by zadzwonic i spytac bo nie wszystko co na stronie mają w sklepie:sorry:

anineczko , gastone zdrówka dla chłopaków
lubiczanko 100 lat dla solenizantki :-)
kasiuleczko zdrówka dla Olivci
asienkar współczuję problemów z odpieluchowaniem... mam nadzieję że kolejna próba będzie pomyślna :-)
ja sie ciesze ze u mn i poszło tak szybko i juz nie pamietam kiedy Vi nosiła pampersy:tak:
tichonku powodzenia w wyborze wózka
a dla Igorka Gliwii całuski oby z przepukliną vszybko sie uporali

Lubiczanka, proszę National Aquatic Centre
my tam jeździmy, zaplecze łazienkowe i szatnia ok, trochę tylko cienko z barem gdybyś chciała się pożywić po pływaniu, w sumie frytki jakieś są, ryba pewnie też będzie, ale generalnie noting speszajl..
Dzieci do 3 lat mają wejście za free.
Wszystkiego najlepszego dla Dadziuni.

Marta, świetny avatarek :tak:

Tichonku, tak dokładnie taki mamy wózek, tylko czerwony.
Ja pokrowca na nóżki nie mam, bo wózek zmieniałam jak Marcel skończył roczek więc pokrowiec nie był mi potrzebny (awaryjnie używaliśmy kocyka).
A nie doczytałam, dlaczego tak szybko zmieniasz wózek na parasolkę?

barmanko toż to rzut beretem ode mła ten Aqua- no dobra dwoma beretami. Martyna spędziła tam dokładnie wczoraj ładnych pare godzin ;-)

kasiuleczko jak Olivka dziś? biedna ta Twoja córcia- się nawymiotuje.. jak nie po jogurtach to przez jakiś wirus i o :sorry: zdrówka dla niej

Marta nie trza było jezdzić gdzieś - no chyba,ze trza bylo :confused2::-D

anineczko
- jak synuś ten pochorowany? nie wzięło najmłodszego? jak autko? rundka zaliczona?

w końcu dziś moje zajęcia na Fitnessie były- po taaaakiej przerwie to az sie chcialo iśc - ale nie forsowałam się, bo jutro musze zyc :-D

reklama
Lubiczanko przekaż synowej Najlepsze Życzonka z Okazji Urodzin. :tak:
A resztę osobiście przekażę ;-)

Coś i mnie złapało.Jeździ mi w żołądku,czyści :eek:
A Matt od wczoraj nie powtórzył wymiotowanek,nawet kupka dziś znośna była.Tak więc zgupłam,no ale mnie teraz kręci czyli coś jest na rzeczy.
A powiem Wam,że szwy+biegunka to doznania nieziemsko nieziemskie :confused2::confused2:

Autko odpalone,jechane było,a jak.Nooo diesel to to i takie mięciutkie i takie miłe doznania.Się śmiałam bo tylko muza na cały regulator + zimny łokiec i wiocha jak ta lala,z tym mi się kojarzy ten mój pasiak.
Szkoda tylko,że trzech świadków siedzi na tylnej kanapie,tak to bym wyrwała jakiegoś koksa :-D:-D

W pierwszą podróż się wybrałam chyba przed wczoraj,ale było już cimno i się trochę peniałam.Zwłaszcza po tym jak mi zgasł gdy wyjeżdżałam z podporządkowanej,za mało gazu dodałam :zawstydzona/y:
No ale dziś już było o niebo lepiej :rofl2:

idę się napic miętówki,tzn.herbatki miętowej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry