reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witaski.
Lubiczanka noo net ci szwankuje bo ja od ciebie dostalam maila i nie kumam:-( moze wyslalas dwa a ja dostalam jednego?
Napisalam ci smska.
Spadam narazie.U mnie wojna.Dziewczyny od rana sie leja.Zoska czarownica wyrywa Hani wlosy:-(
Max lepiej, narazie stan podgoraczkowy.

Witam
Aaniu-też odniosłam wrażenie,że coś nienastrojowo Ci ostatnio jakoś:sorry2:
Nie mylicie sie :tak:u mnie wsio oki zamarwtaialam sie troche ale teraz jest wsio ok

witam
nocka fatalna chyba tylko 3 godziny spalysmy.garaczka wogole nie spada utrzymuje sie ponad 39, gdy mloda sie napije nawet dwa lyki zaraz to zwraca a przy tym ma takie torsje jakby miala zaraz zoladek wypluc:shocked2:. dzwonilam do lekarza idziemy na 11,30.

Zdrowka zycze i jak po wizycie?

Szymek ma znowu zapalenie oskrzeli,sterydy i antybiotyk:wściekła/y:
Wspolczuje przechodzilismy niedwano to samo z tym ze bez sterydow,zdrowka dla synka
gastone to masz wesolo,dobrze ze Max lepiej

my po kontroli oskrzela czyste ale jeszcze mam robic inhalacje,nasza gwiazda wazy 9600:szok:za 2,5 tyg na szczepienie w drodze powrotnej zajechalismy do Swords na pavilony troche obkupilam dziewczyny w h&m wiec jestem happy;-)
uciekam bo Lena mi na rekach wisi

hejka
Bylysmy u lekarza, babka stwierdzila infekcje gardla i ze jest bardzo podraznione od tego wymiotowania przepisala antybiotyk i czopki paralink:eek: bo nurofen wogole goraczki nie zbijal albo zaraz byl zwrocony. No ale ze wiedzialam ze z Oliva bedá problemy i za chiny nie da sobie wsadzic czopka kupilam ten paralink w syropie, jest mocniejszy od nurofenu i jak narazie od godziny 18 ma stan podgaraczkowy, gada chodzi, i nawet pol kanapki zjadla. Gdyby bylo gorzej mam jeszcze list do szpitala od lekarza ze ona tak wymiotuje a tam by jej kroplowke podlaczyli.No zobaczymy co bedzie w nocy:confused: oby juz lepiej bylo.

MartaF zdrowka dla Szymka.

tak sobie was czytam i mega zazdroszczę, że tyle o sobie wiecie, tak się zrzylyście itd :-) ja tu do was się już trochę odzywałam, ale na pewno mnie nie pamiętacie bo niestety nie dalam rady poopisać za dużo. moj mały czasopochłaniacz zrobił się bardzo wymagający. chciałabym jakoś do was dołączyć ale czy dam radę :dry: jakoś czasu zawsze brakuje - szkoda. no może się uda. zobaczę. ale produkcja tu tak idzie, że kiepsko to widzę..

Tichonek a wiesz, że parasolka może ci zająć więcej miejsca niż inne wózki? mclareny może są fajne i mocne, ale jak dla mnie to zdecydowanie za malo miejsca ma dziecko w tych wózkach. do mnie parasolki nie przemawiają w ogóle. też mam mały bagażnik i parasolki bywały za dlugie. za to przykładowy espiro magic jak oglądałam w Pl to mały po zlożeniu i o wiele fajniejszy niż parasolki. zwłaszcza, że zostawiasz x-landera i nie potrzebujesz nie wiadomo jakiego wózka - takie moje zdanie :)

Ostatnia edycja:
reklama
gosia b ja chyba Cię kojarzę ;-)

ania to jeszcze nie masz tak źle.. ja jak moja wazyłam 3 tygodnie temu jak miała niecałe 8 msc to waży już 11 kg :tak: :sorry:
mały z niej kolcuszek.. ale t rodzinne bo jak sprawdzam ją z książeczą Vi to ważyła mniej więcej tyle samo w każdym tym samym czasie:tak:
i się dziwić że mi nadgarstek siada od noszenia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry