Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie mylicie sieAaniu-też odniosłam wrażenie,że coś nienastrojowo Ci ostatnio jakoś![]()
u mnie wsio oki zamarwtaialam sie troche ale teraz jest wsio okwitam
nocka fatalna chyba tylko 3 godziny spalysmy.garaczka wogole nie spada utrzymuje sie ponad 39, gdy mloda sie napije nawet dwa lyki zaraz to zwraca a przy tym ma takie torsje jakby miala zaraz zoladek wypluc. dzwonilam do lekarza idziemy na 11,30.
Wspolczuje przechodzilismy niedwano to samo z tym ze bez sterydow,zdrowka dla synkaSzymek ma znowu zapalenie oskrzeli,sterydy i antybiotyk![]()
za 2,5 tyg na szczepienie w drodze powrotnej zajechalismy do Swords na pavilony troche obkupilam dziewczyny w h&m wiec jestem happy;-)
bo nurofen wogole goraczki nie zbijal albo zaraz byl zwrocony. No ale ze wiedzialam ze z Oliva bedá problemy i za chiny nie da sobie wsadzic czopka kupilam ten paralink w syropie, jest mocniejszy od nurofenu i jak narazie od godziny 18 ma stan podgaraczkowy, gada chodzi, i nawet pol kanapki zjadla. Gdyby bylo gorzej mam jeszcze list do szpitala od lekarza ze ona tak wymiotuje a tam by jej kroplowke podlaczyli.No zobaczymy co bedzie w nocy
oby juz lepiej bylo.
jakoś czasu zawsze brakuje - szkoda. no może się uda. zobaczę. ale produkcja tu tak idzie, że kiepsko to widzę..