reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
I ja dziś pościągałam wszystkie ozdoby i rozebrałam choinkę,cały dzien mi na sprzątaniu minął:sorry:Ale dziwnie w domu teraz bez ozdób:sorry:
Dziś w TVN 24 mówili,że do Ikei należy zwracac te krzesełka: ANTILOP Highchair with safety belt - IKEA ponieważ kilkoro dzieci z nich wypadło:szok:Tzn.w Polsce a tu to nie wiem:sorry:
Matt dziś spał 30 minut przez cały dzień i już raczej spac nie będzie:wściekła/y:

Hej Wam!
Troche mnie nie bylo,ale na nadmiar czasu nie narzekam,wiec wybaczcie.Do 3go bylam bez neta..
Od razu poki pamietam co wyczytalam:
Margaret-stolik i krzeselka polecam jak najbardziej. Fajowskie.
Lubiczanko-mieszka sie dobrze,o niebo lepiej niz wczesniej.
Wika zaczela lepiej spac,suchy kaszel sie skończył. Wiem juz ze to byla wina plesni niestety. Ja tez odzylam ;-)

Dwa dni przed sylwestrem przeziebienie Wike dopadlo,za chwile mnie. Ale juz ok,jeszcze pokasluje troche.
Ja sie klimatyzuje powoli,musze sie jeszcze z miastem zapoznać i bedzie git. Zadowolonam ogolnie :-)

Zalegle zyczenia jubilatom wszelkim i wszystkim Wam pomyslnosci i zdrowka w Nowym Roku! Pozdrawiam! :-)

Hejka,
nie poczytam co u was :(
Raz że komp mi chodzi jak traktor (fuck, zawsze jak potrzebujesz do ważnych rzeczy to te bezduszne maszyny fakera ci pokazują!), nie mogę wstawiać emotek bo mi się komp wiesza...tragedia... a jak pomyślę o formatowanu, a raczej wgrywaniu wszystkich potrzebnych programów to białej gorączko dostaje wrrr.
To dwa coś mnie "bierze", smarki same lecą z nosa, głucho w uszach, czuję się jakbym pod wodą siedziała, to jeszcze mi zimno jest brrr.
A miałam jutro iść na miasto po jakieś prezenty dla rodzinki, tjaaaa, już se wyszłam z domu!

Ania, dzięki za wizytę.
Mam nadzieję że nie narobiłam Ci kłopotu z tymi fotkami :(

u nas jakis wirus zaatakowal Asie, ale osluchowo czysto, katar i kaszel troche ja meczy, dzis lepiej.
Tichonek - dzis w radiu mowili ze Ikea prosi o kontakt osoby ktore zakupily krzeselka tutaj. Otwieraja sie pasy i troje z osmiorga dzieci wypadlo z krzeselek:szok:
madbebe- witaj, witaj, to teraz tylko sie urzadzic i przyzwyczaic do nowego miejsca:-)

lubiczanka no niby nie jest tragicznie caly rok ale ogólnie kiepsko. jak wy tu kiedyś pisałyście, że macie słońce i ciepło to ja się czułam jak na biegunie w irl hehehe w 2010 jeszcze było trochę lata, ale ostatnio tragedia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry