reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-Zuzi z okazji roczku wszystkiego naj,naj
mis_w_butelce_-_happy_birthday.gif
...a Wam spokojnego lotu:)
Marta-gdzie Cię tam znowu wywiewa?na carboot???

reklama
witam

a my dzisiaj do Kilkenny:-)ewelcia nie wybierasz sie??

milej niedzieli;-)
marta szkoda ze mi nie napisalas wczoraj..teraz to ja w pizamie jestem jeszcze...musze glowe umyc itd...nie chce mi szybko szykowac...a pozatym to m jeszcze tnie komara...
Opilamsie wczoraj jedna lampka wina...a dzis mam mega kaca:sorry:
:szok:...nie wiem co sie ze mna stalo:-D
:szok:
Marta ale jak macie ochote to zapraszam do Carlow na kawke i na maly shopping..;-)

ASsienko
duzo zdrowka dla Zusi,szczescia i radosci niech kazdy dzionek bedzie lepszy od poprzedniego-buziak w czolko na roczek;-)

Lubiczanko masakra z ta Twoja Niunia...wspolczuje
ja tez dizs nie wyspana....poszlam spac kolo 2,a mlody przylazl o 4:30 i nie spal do jakiejs 6...ale bawil sie w miare grzecznie wiec komara jakiegos przycielam...potem wstal na dobre przed 9

AsienkoM wszystkiego najslodszego dla Twej Zuzi

Lubiczanko ale ze co Twoja Mala tyle razy na jedzonko sie budzi?

witam
ja z pytaniem bo od jutra moja ma isc do przedszkola , ale jutro dopiero skonczy anybiotyk brac. wiec teraz nie wiem czy ja puszczac czy dopiero w srode bo chyba mi sie dzies mignelo ze po skonczeniu antybiotyku jeden dzien jeszcze dziecko powinno byc w domu i dopiero do szkoly.????

reklama
Kasiuleczko-generalnie ciężko nazwać to budzeniem się na jedzenie:/tzn płacz,wstaję daję butlę ona mlaśnie i usypia...i tak o-w ciągu całej nocki zjadła210ml mlesia...żeby było weselej,smoka nie chce:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry