reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko normalnie Ci zazdroszcze tego Egiptu...
Tichonku a Tobie Hiszpani...jakos pod koniec wrzesnia znalazlam tanio w Hiszpani hotel i przelot,probowalam m namoiwc zebysmy polecieli w ramach prezentu na 30 urodziny i sie nie zgodzil:-(:baffled:..jego Hiszpania nie interesuje...:angry::no: ale wtedy za wszystko wychodzilo jakos 500e...i dooopa!!!
No nic tkwimy dalej w Ie:rofl2:

jakas dzis zaganiana jestem....poczytac was chcialam,ale ciagle cos...

reklama
Witam
lubiczanko super ze lecicie
my planujemy do pl lecieć ale te bilety masakra i jeszcze Tichonek straszy takim bagażem drogim
madbebe pytałas o zumbe
jesli lubisz aerobik połączony z tańcem to warto
zawsze to jakiś ruch i wyjście z domu
ja akurat zumby nie lubię bo jest dla mnie za szybka i nie czuje się dobrze w tańcu ale jeśli ktoś lubi tańczyć to polecam
duzo tez zależy od prowadzącej ;-)

Ostatnia edycja:
siemanko

miłego dnia laseczki :-)

widzę że linie na R szaleją z cenami bagaży ..jak to dobrze że ja nie lecę do Pl aż do zjazdu..hihi i wracamy razem z przewoźnikiem ..na pewno coś zaoszczędzimy bo to on będzie kupował bilety na prom dla nas i psa..plus koszty przeprowadzki :sorry2:

ale ok..lecę robić herbatkę

Witam
Vikamcia-głowa do góry-coś takiego może popsuć humor?;-)
Didi-tzn co?latem zjazd???
Ewelcia-oporowy Twó M:baffled:ja mojemu jak wyjadę z propozycją to tak przedstawiam,reklamuję i zachęcam,że zawsze jest na tak;)))o zlot czerwcowy nawet nie pytałam,tylko pokazałam gdzie jedziemy:tak::-D
No nic-Mikunia nie da mamie popisać:/miłego dnia Wam!

Witam

Się widzę wakacji Wam zachciało,no i dobrze :tak:
Ja też nie cierpię do Pl latac,no ale w kwietniu to nieuniknione.:sorry2:
I jak sobie pomyślę w jakich warunkach przyjdzie nam spac,to mnie trafia,ale czego się nie robi dla teściów.
Apropo teściów.9 stycznia ich sąsiad piętro wyżej prawdopodobnie zasnął z petem na wersalce i stworzył pożar...dobrze,że teściowa po 3 w nocy wstawała do pracy i poczuła dym i zadzwoniła na straż,niestety sąsiada nie udało się uratowac :-(,ale mieszkania ocalały :sorry2:

Margaritta ja tam nie wiem czy ty się martwisz tym ingliszem Nicoli.Przecież po to do niej in inglisz gadosz,by umiała,no nie? A że j.polskiego się przy tobie nauczy to pewne jak nie wiem co...bo nie powiem "pewne jak w banku" bo teraz te banki takie niepewne :-D

Madbebe kochana a jak się te czopki tutaj zwą?
Wczoraj musiałam kawałeczek jednego zużyć bo się młody zakorkował i tak just in case mi powiedz :sorry2:

Wczoraj się ważyłam z młodym na wadze domowej i według moich obliczeń waży już 4,200 :shocked2:
Czy to możliwe,że przez 2tygodnie i 3 dni przybrał aż kilogram??
Nooo wygląda na utytego, trzecia broda mu się już zrobiła,brzuszek rozlewa na boki i pupka już taka duża :-D

Ja tam na moje 3 porody w Irl.nie mogę złego słowa powiedziec,ale nie mam porównania do PL. :-p

Matt siedzi w domu bo od wczoraj gorączkuje i głowa go boli.Nie mam pojęcia o co loto z tym,no ale młody ma od wczoraj też małą awersję do tej placówki,a na siłę go nie wyślę.Mam nadzieję,że nie rozwinie się to u niego bo w sobotę imprezka.

Lubiczanko czy Dadzia miała jakiś pierścionek?Bo coś takiego znalazłam.A Dawidek chyba jakiś notatnik zostawił :sorry2:

lecę dopic kawkę.

hej
A orientujecie sie ile bagażu mozna zabrać w airlingusie i jakie ceny?
wiem ze w wizzair 32 kg ale tez nie wiem jaka cena
Ryanair przegial, 50e to przeciez wiecej niz bilet, ciekawe czy w maju po 30 czy 50

Anineczko zdrowka dla Matta
Lubiczanko moj M tez da sie do wszystkiego przekonać ;-) zreszta on mowi ze zrobi wszystko abym byla zadowolona
ewelcia wystarczy odpowiednio dlugo wiercic dziurę w brzuchu i sie zgodzi :-D

reklama
Monidan-i takie nastawienie nam się podoba,prawda?;))))niestety co do bagazu-nie pomogę,odkąd mamy całą obstawę to podręczne nam wystarczyły...ale teraz muszę się zorientować,bo wygodniej 2duże niz 6podręcznych tachać:/
Anineczko-Ogólnie Dadzia pełno ma błyskotek,ale czy owego dnia miała-bladego pojęcia nie mam...a notatnik???Wiem,że Dawid robił notatki co mają zobaczyć po drodze(sklep,coś z jedzeniem itp),ale myślałam,że to na kartce było:confused:Nooo-rośnie Ci dziecię-jeszcze kilka takich tygodni a mi córę prześcignie;))))Ciesz się,że ładnie przybiera:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry