reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienka_r mysla, że to też ząbki ją męczą bo w nocy troszkę niespokojnie spała i do południa tak mi dała w kość, że dziękowałam, że na drzemke idzie. Ale teraz po nurofenie już jest ok.
Anineczka ładnie waży Jeremiaszek. Zdrówka dla Matta
Tichonek gratki dla Matta, faktycznie idzie jak burza.

reklama
Moniadan-dzieki. Ja baardzo lubie tanczyc,wiec chyba sie skusze na te zumbe. I tak musze sie za jakims fitnessem rozejrzec..
Anineczko- Glyceryn suppositories
Udanego planowania wyjazdow dziewczyny! Oby jak najtaniej sie udalo..;-)

Mnie dzis leb naiwania. Pewnie po nocy przejdzie dopiero. Sama jestem sobie winna-pierwszy posilek po 12tej :-/
Spokojnej nocki! :-)

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Ja dziś Radka P wcisnęłam i go zawiózł do szkoły,żebym wiedziała,że tak wyjdzie to z 15 minut dłużej bym poleżała:sorry:
Muszę chatę ogarnąc bo sajgon straszny:zawstydzona/y:
I wcale nie mam pomysłu na obiad,zapiekankę może jakąś szybko trzasnę:sorry:
@ mam i taka jestem rozlazła,że masakra:eek:
Czy Wy też tak macie,że suszarki na ubrania nie chowacie?...Przecież mam codziennie pranie,ciągle coś wisi:wściekła/y:Ozdoba wielka:confused2:A do tego nie mam jej gdzie postawic więc ozdabia living room:confused2:

reklama
witam
no i mamy piatek,jak to szybko leci:-) wczoraj pieknie sloneczko swiecilo, spacer zaliczony byl, a dzis jakos nie za ciekawie siápi od rana i nic sie nie chce:eek:ehhhhh
Tichonku no gratki dla Matta w takim tempie to zaraz komplet uzebienia bedzie mial;-)
Nooooo moja suszarka kuchnie ozdabia:wściekła/y: a to dlatego ze jest sklejona na stale bo juz mi sie druga rozwalila:wściekła/y:,wczesniej ja ustawialam za drzwiami w kuchni i bylo git:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry