reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Madbebe jak juz bedziesz chodzic na zumbe daj znac ...u nas w miasteczku jest tez zumba ale poki co samej nie chce mi sie chodzic nie kolazanki namowie moze beda chcialy zawsze to jakas odskocznia a zajecia sa wieczorkiem takze luzik
Tichonku nie tylko u Cibie stoi suszarka caly czas u nas stoja dwie dobrze ze mieszkanko mamy duze ja stawiam w jednej z sypialni
Lubiczanko Didi ale sie rozpisalyscie:-)

Mimo ze dzis 13 i do tego piatek zycze Wam aby nic sie nie wydarzylo...

Milego dnia zmykam ogarnac salon odkurzyc i podlogi pomyc

reklama
hehe lubiczanko nie tyle co wakacje alew podejście mojego , bo wg niego dzzieci za małe na ciepłe kraje .. a ze inni jeźdżą to go nie przekonuje.. i o .. jak ewelcia będziemy tkwić w ie albo pl :/

anineczko straszne z tym papierochem :no: ze sie sam nie obudził :-(

tichonku to teraz masz wampirka :-)

a mojej Vice wychodzi górna 6.. czy to możliwe że tak szybko???
sprawdzałam kilka ray no i jest oddzielny kawałek zęba za piątką... no i jestem w szoku że tak szybko :szok:

Bry:-)
Poprasowałam górę ciuchów, suszarka się zwolniła:-p, ale jutro kolejna porcja prania:cool2:. tak więc Tichonku u mnie prawie zawsze coś wisi, to chyba normalne;-). Jeszcze podłogi mam pomyć i obiad zrobić.

Witam

Z kawcią.
Ja też dziś wcisnęłam M by odwiózł Antka do szkoły.
Matt został jeszcze w domu,czuje się już lepiej i nie narzeka na ból głowy.

Lubiczanko no nie mam pojęcia czy Antka imieniny były,bo jakoś tak nie obchodzimy i nie przywiązujemy wagi do imienin.:zawstydzona/y:
Ale dziękuję.
Dziś muszę opitolic włosy dzieciom,bo już małe szogunki latają po chacie.
Antek ofkors sam sobie już ciachnął grzywkę,tak do skóry w zasadzie.

Madbebe dzięki,tak właśnie myślałam,że się będą nazywały :zawstydzona/y:

no i nie dokończę,młody wzywa :tak:

U mnie wlasciwie tez ciagle pranie wisi na suszarce..ale ja tylko jedno moge powiesic,bo suszarke wcisnelam do malego pokoju a tam mam podwojne lozko...i tylko na srodku moge wieszac ubrania apo bokach juz niet..
Prasowanie bede miec dzis wieczorem:baffled:...oj jak ja to kocham:cool2:

Vikamcia Szymkowi dopiero co ostatnia 5 zaczela sie dobrze przebijac a Viki juz 6 wylaci...ale czy to nie za wczesnie?popatrz dobrze
Anineczko moze Antos bedzie fryzjerem...;-)

No i mnie już prasowanie wzywa,wieczorem chyba uskutecznię:confused2:
U mnie najgorsze,że nigdzie nie mam miejsca na tę suszarkę tylko w salonie,zaraz obok drzwi wejściowych i kto wejdzie to na dzień dobry ma widok na majty i takie tam:eek:Ale jak wieszam pranie to staram się majty,staniki ukryc na środku suszarki,pomiędzy pozostałym praniem,żeby tak nie świeciły po oczach:sorry::-D:-D
Matt ma smary po kolana:wściekła/y:On tak "lubi" przy zębach,Radek miał to samo:confused2:Drze sie jak mu wycieram nos,nie cierpi tego:sorry:
ViKamcia ale 6 są zębami stałymi to jakim cudem Viki go ma?:eek:Radek jeszcze nie ma,a takie małę dziecko nie ma nawet miejsca w szczęce na szóstki:sorry:Radek zakończył ząbkowanie około 2-giego roku życia a dopiero jakieś 1,5 roku temu mu się miejsce na szóstki zrobiło,szczęka się rozrosła:tak:Jeden ząb już stracił,ale szóstek ani widu:no:
Ale skoro rodzą się dzieci z zębami to może i jej już ząb stały idzie:eek:Jak dla mnie to niech Radkowi wyjdą re szóstki jak najpóźniej bo się strasznie łatwo psują:sorry:

dobry :)

no u nas suszarka stoi non stop. mamy je 3 i czasami wszystkie pełne hehehe ale my jeden pokój mamy pusty i tam się suszy całe prańsko. a prasowanie?? brrrrrrrrrrrr nie pracuje :-D tylko czasami. ostatni raz to przeprasowałam obrus na roczek mlodego w grudniu :-D

witam popoludniowo:-)
Wczoraj czasu nie mialam, zeby zagladnac, bo rano znajoma mi synka podrzucila, pozniej corke mi jej maz przywiozl i dopiero po 3 bylam wolna i z chlopcami na plac zabaw wyszlam bo pogoda cudna, po placu do kolezanki na kawcie i tak wrocilismy o 6 :-D. Szybkie kapanie,kolacja i juz mi sie kompletnie nic nie chcialo,zaleglam na kanapie ;-). A dzis pogoda nie rozpieszcza:confused2:ale podobno jutro znowu ma byc ladnie. Jeszcze troszke i mi zonkile zakwitna,roza juz w pakach a i inne kwiatuszki rozkwitaja, czyzby wiosna sie zblizala??
U mnie tez suszarka zalega calymi dniami ale na szczescie w pokoju, ktorego nie uzywamy.
Dzis zapisalam Nataniela do przedszkola na przyszly rok,ciekawe czy bedzie chcial chodzic,bo narazie zawstydzony stoi jak ktos po angielsku do niego mowi:huh:bedzie ciekawie....:-D
lece jakis obiad klecic;-)

reklama
Dziewczyn,masakra,Matt ma piątego zęba:szok::-D
Jeszcze wczoraj nic tam nie było a dziś już dolna dwójka wylazła:szok:
Przecież mu te cztery zęby wyszły w ciągu tygodnia:szok:
Śpieszno mu chyba do porządnego jedzenia:-D
Lubiczanko i już szczena niesymetryczna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry