reklama

Mamy z Irlandii!!

Moniadan wlasnie sprawdzilam i na maj bagaz to 30e a na czerwiec juz 50e:baffled:..masakra.
Oj mowie wam ze z tym moim chlopem nie jest lekko...namowic go na cokolwiek to straszne wyzwanie:sorry2:...ale on tez mial swoje argumenty:cool2:
Anineczko zdrowka dla Matta zycze...
a Jeremiaszek rosnie jak na drozdzach...je i spi,to co sie dziwic:)

nie wiem co jeszcze chcialam...ale spadam sie ogarnac bo na miasto chcialamisc...ale widze ze co chwile pada deszczyk:baffled:

reklama
Witam się:-)
Wy mi tam nie macie czego zazdrościc bo to jeszcze nic pewnego,ceny mnie zabijają:wściekła/y:Ale grzebię,szperam,szukam:tak:Tylko mój P się nie może zdecydowac czy tak czy siak:angry:
Anineczko co niemożliwe,jak możliwe:-DNiech se chłopak tyje,na zdrowie:-DPrzyjdzie pora to zrzuci:-DMattowi zdróweczka:tak:
Ewelcia to Ci M,no!Mój P już sam mi często gadał,że my nigdy nigdzie nie byliśmy,kiedy w końcu gdzieś wyjedziemy więc wzięłam się za to szukanie a ten teraz nie wiem...:baffled:Boszsz...za chłopem nie nadążysz:dry:

Witam
Aniaa to przynajmniej nie jestem sama z tym porodem. ja to w ogóle jak rozmawiam z koleżankami tutaj to wszystkie rodzą o wiele dlużej niż w Pl. i niejedna mi powiedziała, że może jest lepiej niż w Pl, ale miały wrażenie, że uprzejmością nadrabiają irysy brak wiedzy :-D
jedna kol pojechała do szpitala, gdzie jej wmawiali, że nie rodzi i nie chcieli jej zostawić.. ona się upierała i mówi, że wie, że to już to, że nie pierwsze dziecko rodzi itd. i co? dwie godziny później już synuś był na świecie.
ja to zawszę mówię, że z daleka od irlandzkich lekarzy najlepiej :-D

Nie jestes sama i znam dziewczyny co maja takie zdanie jak ja

Lubiczanko normalnie Ci zazdroszcze tego Egiptu...
Tichonku a Tobie Hiszpani...jakos pod koniec wrzesnia znalazlam tanio w Hiszpani hotel i przelot,probowalam m namoiwc zebysmy polecieli w ramach prezentu na 30 urodziny i sie nie zgodzil:-(:baffled:..jego Hiszpania nie interesuje...:angry::no: ale wtedy za wszystko wychodzilo jakos 500e...i dooopa!!!
Wierc mezowi dziure mow codziennie pokazuj hotele to moze sie skusi ;-)

hej
A orientujecie sie ile bagażu mozna zabrać w airlingusie i jakie ceny?
wiem ze w wizzair 32 kg ale tez nie wiem jaka cena
Ryanair przegial, 50e to przeciez wiecej niz bilet, ciekawe czy w maju po 30 czy 50
W aerlingusie jes 20kg glownego i 6 podrecznego
Anineczko zdrowka dla synka
Barmanko spakowana?jak sie czujesz?

Mnie juz kolejny dzien boli pod pacha nie wiem czy zle spalam czy co:baffled:
J wczoraj sie wkurzyl zamowil przeglad online, pojechal i co gosciu go wyprosil bo wczesniej nie zadzwonil ze bedzie :szok:wrocil zly jak osa pierwszy raz mu sie taka sytuacja zdarzyla
uciekam bo chata zaczadzona prze Lenke
Milego dnia

witam się i zaraz zmykam bo dziecko muszę położyć. już musialam z nim wyjść na dwó bo stanął w drzwiach i machał papa, a co go odciągałam to w ryk. no więc kurtka, biuciory, czapa i poszlismy się pokręcić koło domu. na spacer z wózkiem to dopiero po południu wychodzimy bo jak mi tam na chwilę oczy zamknie to już w domu spać nie chce i marudzi...

anineczko możliwe zeby mały tyle przybrał bo Szymek tez bardzo szybko przybierał na sztucznym mleczku:tak:

moniadan wiem ze w aerlingu 20e torba,ale ile kg to nie wiem,w wizzair 20e za 32kg:tak:

na temat cen biletów sie nie wypowiadam:angry:bilet powrotny dla chłopaków kosztuje 400e:wściekła/y::wściekła/y:

Bry
O widzę wakacyjnie się zrobiło:-p. My zabukowaliśmy na 25 marca:-p, lecimy do Polski. Ani tylko nie wolno mówić, bo nie może zrozumieć, że to jeszcze trochę
Anineczko zdrówka dla Matta
AsienkoM ja też dziękuję, mam nadzieję, że Zuzia ładnie spała i się uspokoiła. No ale co zrobić, jak obie chciały się ze sobą bawić. Wyobraź sobie, że Ania nakrzyczała na mnie i się rozpłakała, że nie idziemy do szkoły, bo ona chce do dzieci

Tichonek Matt idzie jak burza z tymi zebami....gratki dla niego:)
wrocilam z miasta nie dawno...sie troszkeu zmachalam:baffled:Szym juz nie taki lekki,a malo tego wyciaga nogi i chce trzec butami po chodniku...co ja sie nagadam naprosze zeby tak nie robil,a ona dalej swoje,jak mu sie przypomni:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry