• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka!
Witam nowa mamusie:)
Lubiczanko
a co sie stalo ze slodycze odstawilas?
Ja na sniadanie jablko wciagnalem...musli nie lubie bleee...ja czasami jak bylam na diecie to jajka jadlam na sniadanie;-)ale przewaznie jakiegos owoca,bo szybciej.
Anineczko wszystkiego naj dla mezowskiego Twego:)
jak tam zdroweczka wasze?
Gastone i jak Max dzisiaj sie czuje...zdrowka zycze.
Ania normalnie porazka z tymi fachowcami:-(
Marta to lipa ze nie macie UPC...ja tam z eircomu bylam zadowolona,ale potem zaczeli robic problemy z przeniesieniem ze starego adresu na nowy i zrezygnowalismy..oczywiscie kare musielismy zaplacic...ale kolezanka mialam duuuze problemy z nimi...nie wiem czy juz koniec,musze spytac.

U was tez slonko swieci?
pranko nawet na dwor wywalilam...zaraz mlodemu dam obiad i na spacer wyjdziemy...ale nie wiem czy nie poloze go spac,bo wstal przed 8 i juz spiacy:sorry:

Aaniu-no strach się bać-chyba J by landlorda zjadł z butami:wściekła/y:jakby nie patrzeć to jego powinność zadbać o naprawę:tak:
Tichonek-keks:eek:to chyba jak u kogoś skosztuję będę w stanie stwierdzić czy się skuszę na pieczenie:tak::sorry:bo ja nigdy keksów nie dzierżyłam;)
Gliwa-nie,no okolica spokojna,ale ja mam schizę-za dużo horrorów się naoglądałam;)))

Lubiczanko mnie się kojarzy z keksem bo ja dużo bakalii dodaję:tak:Ale jak ktoś nie lubi,może zrobi ciasto marchewkowe bez rodzynek,orzechów:tak:Ciasta samego w sobie jest dośc dużo,ja robię na dużej tortownicy:tak:Bez bakalii poprostu można w keksówce lub mniejszej tortownicy,ale nie namawiam,wiadomo każdy lubi coś innego;-)Ja np.lubię muesli:-p:-D.
...I ciemną,gryczaną kaszę:-DMój P nie może zrozumiec jak można wolec ją od jęczmiennej a przykład,przecież dla niego śmierdzi:sorry::-D...Się nie zna:confused2::-D

Dziewczyn,które robiły przelewy międzynarodowe,jak powinno się wpisac nr IBAN?Tzn.wiem,że to PL,potem dwie cyfry i reszta-24:tak:Ale jak to ma wyglądac?Bo próbowałam wczoraj przelew zrobic i nie dało rady.Pisało invalid IBAN:eek:
Wpisałam: PL95 xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx
PL i pierwsze dwie cyfry razem i dalej jak widac sześc razy po cztery cyfry:eek:
I jeszcze tu szybciochem spytam:czy do chrztu tutaj trza miec szatkę,czy w ogóle ją tutaj użyję?:eek:

Witam

U nas też słonecznie.
My wracamy do żywych,od wczoraj brak gorączki.Chłopaki zaczynają rozrabiac tak więc wracają do zdrowia :eek::confused2:

Młody już taki "dorosły" się wydaje,trzyma głowę sztywno i gadatliwy się zrobił :tak: No i już nie śpi tyle co noworodek,tak więc mniej czasu na BB :sorry:

Lubiczanko gratuluję samozaparcia :tak:
A ciasto marchewkowe jest pyszne,zrobię jak przyjedziecie kiedyś na kawcię :tak:

K2009 witam,witam.
A ile masz przerwy w pracy? Bo czasem to się dziewuch w pół godziny nie da nadrobic,tak produkują posty :-D

dzięki za życzonka dla M,przekaże :tak:

idę,uśpiłam młodego i muszę sprawdzic co młodzieży na górze robi,kombinatorzy :crazy:
Dziś mnie Antek wkurzył bo sobie chciał długopisem po ścianie popisac,tak by "było ładnie" noszzzzz....myślałam,że 6 latek już takich rzeczy nie robi :wściekła/y:

Tichonku szatkę trzeba do chrztu.

hejka, spozniona na przerwe bo pogadanke o zdrowym jedzeniu mielismy ( a ja wlasnie zajadam zurek z chlebkiem), chyba nigdy nie dam rady zjesc owsianki mussli itp, jak dla mnie to porzadna kanapka najlepiej z serem na sniadanie :-). Z tym zdrowym jedzeniem to mi chyba brak samozaparcia.

dzieki dziewczynki za mile przywitanie, niedlugo zalapie kto,co i gdzie.

Gastone: ja osobiscie zawsze mam wyzsza temp ciala niz wszyscy inni, lekarz powiedzial ze taka moja uroda.
Aniaa83: u nas landlord tez w gumki leci ( a dolecial az do OZ) . Z bojlerem elektrycznym jest problem od zeszlego lata i pewnie jeszcze przez jakis czas nie bedzie dzialal. Na szczescie wode grzejemy gazem wiec nie ma problemy, chociaz fakt pozostaje faktem.
Zapomnialam dodac, mieszkam w malej wiosce niedaleko Naas, a moj maly ma na imie Konrad.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry