ello
Anineczko ojjjj moze faktycznie Antek chce zwrocic na siebie uwage?hmmmm albo poprostu chce zmienic kolor scian

.A tak na serio moja tez dzis wywinela numer,malowala malowala, troszke sie pokrecila po pokoju sciagnela skarpety poxniej widze ze kucnela(myslalam ze jej cos spadlo a ta se stopy pisakami pomalowala

skad jej sie to wzielo to pojecia nie mam bo nigdy wczesniej nie miala takich pomyslow zawsze sie pyta czy moze,nigdy wczesniej sie nie pomalowala ani nawet scian nie popisala. Albo wczoraj mi sie pyta czy moze powiesic cos na drzwi i przyszla po kawalek tasmy klejacej-powiesila sobie dwa obrazki poxniej poszlam do kuchni a ta reszte swoich "dziel" posmarowala klejem w sztychcie i przykleila na drzwi

Marta F faktycznie cora do ciebie podobna.i zdrowka , mnie kilka dni temu gardlo bolalo jak przelykalam sline to ten bol az w uszach czulam, ale na wieczor zapodalam sobie lempsip rutiskorbin i jeszcze cos na zatoki i rano juz bylo o wiele lepiej katar mnie tylko meczy.
k2009 witaj
katrina brzusio masz ladny i zgrabniutki ja tam zadnego wieloryba nie widze
ania wspolczuje z tym ogrzewaniem oby szybko to naprawili bo noce zimne nadchodzá .
Gastone i jak tam Max nadal goraczkuje.
Tichonek stroj pierwsza klasa ale Mat bedzie elegancki
U nas tez dzis slonecznie bylo alleeeee jakos mroxne te powietrze az mi paluchy zmarzly- ale najwazniejsze ze spacer dzis byl i sie czlowiek dotlenil.