reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
czeeeeść:)
Jakoś się dziś niemrawo czuję:confused:gdzieś mój humorek zniknął...ale postaramy się żeby wrócił:)
Marcysiu-o żesz...dobrze,że wczoraj nie zaglądałam-jakbym przeczytała o tych plakach,to klawiaturę śliną bym zalała;)))
Vikamcia-hehe-toś Ty już wieki mnie nie widziała:-pnic ino tłuszcz-z kazdej strony...nawet spod skarpet się wylewa;-)
Kasiuleczko-Może Córcia podpatrzyła jak mama pediqure robiła?i też chciała,a,że na całą stopę jej wyszło...taki przypadek;)
Gliwa-super:)Fajnie tak sobie czas urozmaicic i zrobić coś tylko dla siebie:)Długo na tej solarce siedziałaś?
Marta-jak samopoczucie?Zdrówka!!!!!!!nie otwierają mi sie linki:-(ale to chyba przez ten komputer-bo J zamontował chrome i tylko tam odtwarza,a ja wolę normalnie wchodzić:baffled:
Nie pamitam co tam jeszcze naskrobalyscie...Ale milego dnia Wam

witam

lubiczanka polozyłam sie po 2 a wstałam 20 minut temu:tak:gardło przeszło:tak:tylko takie zmęczenie czuje ale pojade na basen to sie rozruszam:tak:juz od rana pytania o której jedziemy:baffled:

ewelcia wszystkiego najlepszego:-):tak:

Witam sie z rana:)moje dzieciaki wciku dupy dostaja:(normalnie szaleja na maxa,a wczoraj nikus caly dziej maruda normalnie szok
Marta uwielbiam te twoje dziewczyny sa super:)
Ide sie szykowac bo niedlugo sparta ;)

Hej.
Dzis juz od 8 na nogach,ale juz mam wszystko porobione.:tak:Teraz siedze i kawke spijam i oglądam powtórki NA WSPÓLNEJ.Igorek własnie sie obudził,zaraz kaszke mu zrobie i bedzie wcinał.Po południu moze sie wybierzemy do Smythsa w Swords, po fotelik dla małego.
Lubiczanko na solarium byłam 12 min.:-)
Ewelcia STO LATEK .
Dobra zmykam.

Ewelcia-wszystkiego NAJ!!!
mis_prezent_i_kartka.jpg

Marta-no fakt-Ty a to może przez basen Cię wzieło?Może z mokrymi włosami wyszłaś,albo co:confused:Łe-to dziś znowu nici ze wspólnego biegania?no cóż...dobrze,że talefon ma muzykę wgraną-słuchawki na uszy i heja:-D:tak:

Witam
Aniaa-widze,ze fotografowanie ruszylo pelna para;-)
A no ruszylo co prawda niektorym osobom nie pasuje ale coz nie bede patrzec na ludzi trzeba isc do przodu i sie cieszyc z tego co mi daje tyle radosci ehhh zaluje tylko tego ze nie odwazylam sie wczesniej jakies 4 lata temu ale coz czasu nie cofne,
J mnie wspiera nawet ostatnio kupil mi obiektyw typowo do portretow tazke teraz mam trzy obiektywy jestem happy :-)
Jak cos to zapraszam dla mam z forum cena atrakcyjna ;-):-D

Od dzis dogrzewamy sie grzejnikiem elektrycznym bo teraz chlodniej sie zrobilo w domu jeszcze bardziej 18 stopni mamy

Marta swietnie dziewczyny spiewaja szkoda ze nie ida ze swoim talentem dalej
Tichonku komplet sliczny bedzie maly elegancik
Ewelciu droga wszystkiego najlepszego dla Ciebie!!!! spelnienia marzen...Sto lat!!!

Wszstko probilam i teraz bede sie nudzic jak mops chyba ze dziewczynki pozwola to poszydelkuje sobie aaaa i jeszcze mam plan zrobic karpatke ale zobacze jak Lenus bedzie bo ostatnio jakas maruda sie zrobila

Milego dnia dziewczyny

reklama
Ewelcia 100 latek
Aniaa oo to zimno w domku zaczyna sie robić, a dzisiaj w nocy mrozik był więc nie jest wesoło. Oby wreszcie się wzięli za to porządnie. AAA zazdroszcze Ci, szydełkujesz, fotki robisz, super. Świetnie, że maż wspiera żonkę. Ja to jestem kompletne beztalencie. Może i bym spróbowała szydełkować ale mnie zaraz palce cierpnął.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry