reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczko oby córci uszko przestało boleć.
AsienkoR zdróweczka.
Lubiczanko dasz rade kochana.
AsienkoM widziałam Twojego mężowskiego na Pawilonach z Zuzia,a Ty gdzie sie podziałaś?
Dzionek ogólnie minął miło,byliśmy w Swords.Kupiliśmy dla małego fotelik do karmienia,i tam inne rzeczy wiec jestem zadowolona z zakupów.:tak:
Miłego wieczorku.

reklama
helloł

lubiczanko
bravo kochana :tak:

ewlecia najlepszego , zdrowia i wszelkiej pomyślności;-)

1292151827_by_kamilion1231_500.jpg

udanego weekendu moje miłe

p.s z matematyki 4+ ;-)

Margaritta-super!!!!!!!!!!!!!!!!ogromne gratulacje dla Martynki!!!Przekaż jej,że baaaardzo jesteśmy z niej dumni:))))
Aaniu-już dałam:))))teraz tylko konsekwencja i jeszcze raz wytrwałość:)))Super,że zakupki udane:)

dziewczyny zdrówka dla was i dzieciaczków:tak:mnie wieczorami tez coś łami:baffled:e

a do siostry odezwało sie radio lokalne z Wrocławia:-)tylko mają nagrac kilka własnych kawałków:tak::tak:jeden juz mają:-)

Jestem dziś zadowolona, P dostał zwrot podatku, więc dodatkowy zastrzyk pieniędzy.

MartaF oo świetnie,
Gliwa pewnie w tedy Zuzi bułeczki kupowałam bo głodna była, ciesze się, że zakupki Wam się udały, My też Zuzi pare ubranek kupiliśmy, łyżeczke i widelczyk bo już sama chce jeść.
Margaritta gratulacje dla Martynki;-)
Lubiczanka good girl:tak:
Asienka_r, Kasiuleczka zdróweczka
Kamcia witaj

Witam.
Max oczywiscie goraczki juz nie ma.. A i u niego normalna temp to 36.6
a te skoki sa od 37,7 nawet do 39.

Marcysiu ja ci nic nie polece bo nie bede udawala ze sie znam:-)
Moj J by ci napewno cos polecil:-) Ja mam Lumixa cyfrowke i jak na moje potrzeby wystrarczajacy.Ja sie mojemu J nie wcinam w interes choc on mnie namawia:-D Wystarczy jeden fotograf w rodzinie.

Ewelcia -wszystkiego naj......spelnienia marzen, zdrowka i kaski. Jestes z tego samego dnia co moja sis:-D
Dla chorowitkow zdrowka zycze.
Asia padla po kulkach wyszalala sie za wszystkie czasy:tak::-)
Uciekam bo mąż wzywa ze czeka;-):-) wiec same rozumiecie:-p

reklama
Witam
Marta
-super-może coś się ruszy:)))
AsieńkoM-łeee-no fajnie,fajnie...ja też lubię te pieniąchy ze zwrotu-a długo czekaliście?A przy okazji czy Wy się rozliczacie razem?Bo ja zawsze osobno(póki pracowałam),a słyszałam,że opłaca się(zwłaszcza,że teraz nie pracuję)abyśmy zrobili to wspólnie:/
Wiesieńko-no jasna sprawa,że nie można pozwolić czekać mężowi;))))))))))
Vikamcia-poczekaj do czerwca-się przekonasz:zawstydzona/y:
Gliwa-upssss-przepraszam najmocniej:/w takim razie Tobie udanych zakupków gratuluję:tak:
Mała dziś miała ciężką noc-wstawała 5razy...po 5tej zeszłyśmy,żeby Panowie(bo po 4tej i Daniel do nas się wtarabanił)sobie pospali:/Ale nic to;)Miłego dnia Wam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry