• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

dzięki dziewczyny ja mam nadzieje ze coś sie teraz ruszy z tą moją siostrą:tak:

lubiczanka:zawstydzona/y:aż sie sama dziwie bo jeszcze ture brzuszkow zrobiłam i zero zmęczenia:-)

a u nas psy wyją:szok:nie szczekają tylko wyją:dry::eek:

reklama
Bry!
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Mam tak sp*******ny humor od poniedziałku,że nawet mi się nie chce gadac,sorki więc dziewczyny,ale nie popiszę!A jak mnie krew nie zaleje albo nie wybuchnę to się kiedyś odezwę!

Bry

j

pogodafaktycznie do bani....siedzimy w domu...
Szym cos nie wyrazny...w nocy kaslal i rano tez,poznije niby mu przeszlo a teraz now cos pokasluje...a dwie noce temu nawet pawika puscil..
Dziwne to,bo kaszle w nocy,rano i wieczorem...a w dizen normalnie...

Ewelcia to podobnie jak u nas, w dzień też kaszle, ale w nocy okropnie i dwa dni temu też był pawik z kaszlu. Mnie aż płuca od kaszlu bolą, więc po południu jedziemy do Gp

Lubiczanko no i super:) trzymam kciukasy

Tichonku oj, coś naprawdę się stało, jak Ty w taki sposób piszesz

Dobrego dzionka

reklama
Lubiczanka my czekaliśmy tydzień, ja załatwiam to zawsze przez internet, mamy konto na revenue.
Gliwa oby szybko wyszły ząbki i mały sie nie męczył:sorry2:. Zuzia też dzisiaj markotna, ząbki jej idą i ta pogoda też swoje robi:sorry2:.

asienko powiedzmi jak wam szybko dali pin na to konto??
bo kurde ja już dawno się zarejestrowałam z moim D no i do mnie zadzwonili chyba po 2 tyg z pytaniem o akytualny adres , podałam im nowy adres a późńiej już nic,... i nic nie wysłali mi żebym mmiała dostęp:/
nie czaję czemu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry