reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
Vikamcia u$ffffff to dobrze ze nie twoje ale sie zastanawiam gdzie byla mamusia tych dzieci;)
Tichonku z samego rana no co tu wyzal sie na forum odrazu ci sie poprawi;)buzka
Moje dziecko to najmlodsze stwierdzilo ze juz czas dokazywac i tak to od paru dni zmienil sie o 100%;(buczy marudzi i nie wiem o co mu kaman.;(a do tego obrazil sie na mleko i niechce go za b pic,dobrze ze chociaz cos innego zje,ach te dzieci zawsze cos....
Ale w pl zima co pod koniec tyg ma buc -30 st C brrrrrr ciekawe jak u nas bedzie ale chyba tez nie ciekawie bo tepm ok 0st;(

reklama
Hejka.My dzis z Igorkiem poleżelismy do 9.30.:tak:Kurcze taka pogoda az sie chce spać.Podłogi pomyte,pranie sie kreci.Pozniej jeszcze poodkurzac i okno umyc w pokoju.I obiadek ugotowac.:-)
Tichonku poprawy humorku życze.
Biola to synus rózki pokazał.Masakra z tym mrozami w Polsce.
Dobra zmykam.Miłego Dzionka.

Witam
biola eh znam ten bol z tym marudzeniem i mnie to samo
tichonku oby humor szybko sie poprawil

J pojechal na przeglad mam nadzieje ze przejdzie
Dziewczyny dokazuja od rana jak J wroci to wychodze bo oszalec idzie

Milego dnia!!!

hejka

lubiczanka net ci padł??:-)
tichonek poprawy humorku zycze:tak:

a ja dzisiaj w dobrym humorze:-)po 2 tygodniech przyszły karty medyczne:-)

wiecie moze jak tutaj załatwic okuliste??musze do swojego GP isc??

Witam
to mnie dziś jeszcze nie było???aaa-bo po odstawieniu dzieci do Clonmel brykałam,potem porządki po weekendziku,obiadzik i ot-mija dzień
Marta-no właśnie nie padł:-p
Tichonek-nie wiem co tam się wydarzyło,ale oby sprawy szybko wskoczyły na odpowiedni tor:tak:
Aaniu-trzymam kciuki za przegląd:sorry2:
Biola-no masakra w Pl-nie wyobrażam sobie tam zimować:no:ale tu jest przyzwoicie-jak dla mnie super zima:tak:
Margaritta-Martynce Twej buziak i wszystkiego naj(jeśli znów nie wtapiam i córcia Twa ma dziś imieniny:sorry2:)
Anineczko-jak tam?Powrót do"normalności"?Jak Jeremi?
Normalnie niczego nie pamiętam-wybaczcie:zawstydzona/y:...ale miłego dnia życzę, o!

Witam
Dopiero siadłam bo rano sąsiedzi podrzucili mi córke do pilnowania, trzy miesiące starsza od Zuzi, bo sąsiadowi fucha się przytrafiła i nie miał kto zostać z najmłodszą ich pociechą. Bawiły sie bardzo ładnie.
P nie poszedł do pracy bo coś żolądek go męczy. Dobra żonka rosolek zrobiła i już jest lepiej:-p

Tichonek poprawy nastroju życzę
Biola no mały chce wreszcie swój temperament pokazać
MartaF fajnie, że już masz MC.
Aniaa oby przeglądzik bez problemu przebiegł
Asienka_r jak tam Wasze zdróweczko??

Ide obiad robić

witajcie po weekendzie...
u nas dzien jak codzien....
mloda wstala o 5 i ani oczu nie raczy zamknac, za to z cala energie zamienia na marudzenie...
auuu!!!!! a gdzie tam piatek...
i zamiast czytac sobie z kawka co u was ciekawego, musze wymyslec jakis sposob na zabawianie rozbojnika. :dry:
ale przynajmniej milego dnia wam zycze!!!!!!!

Hejka, nareszcie przerwa w pracy.
ViKamcia- mieszkamy w tym domu juz bardzo dlugo i kupe kasy w niego tez wlozylismy ( dodatkowe kaloryfery, ocieplenie strychu i malowanie) ale robimy to dla nas a nie dla tego goscia. Nie chce mi sie z nim juz gadac bo jest w OZ i jak on kogos wysyla to przychodza za dwa miesiace... Na szczescie mamy gaz wiec nie spieszy nam sie.
Aniaa - najwazniejsze jest to by robic to co sie lubi, a to ze komus sie to nie podoba to juz jego sprawa, a Ty sie tym nie przejmuj.Trzymam kciuki.
Ewelcia - spoznione acz szczere zyczenia :-)
Kasienieczka, Ewelcia,Asienka - zdrowka dla pociech zycze, moja narazie zdrowy, ale mezul cos przyniosl wiec lada moment pewnie i nas chwyci.
Tichonek - przesliczny garniturek, ja teraz szukam cos dla mojego , bo w maju mam komunie siostrzenicy i musze go wystroic :-)

Lubiczanka - jak bylam na macierzynskim to zadzwonilam do revenue i powiedzialam zeby moje punkty podatkowe przeniesli na meza, dzieki temu caly czas placil mniejszy podatek. Mozna tez zwiekszyc prog podatkowy zeby nie placic 40% podatku, wszystko mozna zrobic on-line, albo zadzwonic do nich. A za poprzednie lata to mozna chyba sie rozliczac do 4 lat wstecz- trzeba poprosic o P21: P21 Balancing Statement.

Dziewczynki - od nastepnego tygodnia wysylam malego do przedszkola i juz sie stresuje. Do tej pory byl z babciami albo opiekunka ale creche to juz calkiem inna bajka.

Pozdrawiam i zycze ciepla w nadchodzacych irlandzkich mrozach

reklama
Crea-no czasem i tak z dziećmi bywa,że nie będą sie Mamą dzielić-nawet z komputerem;))))
K2009-dzięki za info:)i trzymam za Was kciuki w przyszłym tygodniu-nawet jesli na początku bedzie płacz i zgrzytanie zębów,nie łam się-będzie dobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry