reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam szybciorem z melduneczkiem ;-)
U nas tez chorobowo,Wika kaszle straszliwie,ale osluchowo ok i bez goraczki juz na szczescie.
Ewelcia- u nas tez na pocz.kaszel byl rano i wieczorem tylko. Teraz niestety i za dnia :-/
vikamcia-zaloguj sie online na revenue i tam 'popros' o pin. Za kilka dni powinnas dostac
Kamcia-przyzwyczaisz sie. Poczatki sa trudne ;-)

Mame mam jeszcze do niedzieli wiec z frekwencją bedzie kiepsko. Pozdrawiam wszystkie!

reklama
Hejka.
Kolejny dzionek mija w dobrym humorze i dobrze.Spacerek z Igorkiem zaliczyliśmy.Pozniej pomyłam okna,zasłony jutro poprasuje i zawiesze.Męzulek zaraz powinnien byc,więc jestem happy.:tak::-)
Lubiczanka dzielna córcie masz.:tak:Zuch dziewczynka.
AsienkoM ale ma fajnego kucyka Zuzia.Nie ściąga gumki?
Madbebe zdróweczka dla Viki.
Miłego wieczorku.

czesc dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was szczepila sie na raka szyjki macicy tutaj w irlandii?;-) jaki jest koszt tego szczepainia za wszelki informacje dzieki, bo z tego co sie dowiedzilam to sa 3 dawki tej szczepionki

witam :tak: dzieki dziewczyny dzis juz samopoczucie o niebo lepsze:-)
lubiczanka-no tabsy pomogly chwilowo ale lepsze to niz nic:tak:Gratki dla Dominisi ze taka dzielna:-) a jak dzionek mija,rowniz dobry jak nocka??
kasiuleczko-wlasnie ja tak mam, ze jak mnie brzuch napierdziela przy @ to najlepszym sposobem usniezenia bolu to wlasnie czyms sie zajac,by byc w ruchu;-)i wtedy nachodzi mnie ochota na sprzatanie:confused2::laugh2::rofl2:
AsienkaM-ale slodziaczek z Zuzi i ten kucyk bombowy:-):-):-)
AsienkaR,madbebe-zdrowka dla pociech:-)
Tichonku-humorek sie polepszyl??
Aniaa-dobrze,ze autko przeszlo test:tak:

sasiedzi przyszli do chlopcow i dom chca rozniesc:eek:dobrze, ze beda tylko pol godz i pozniej moi ida do nich to bede mies chwile spokoju:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry