Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On jej rękę zatrzymał,ale zdążyła go charatnąc w czoło pierścionkiem
P zatrzymał autobus i kazał wezwac gardę.Garda przyjechała,P spisała a gówniary puściła wolno
Chociaż ludzie w autobusie potwierdzili jak było
One wsiadły do autobusu i pojechały całe uchachane a P z kolegą musiał taxi zamawiac,żeby do domu dojechac
Gardziaż mu powiedział,że jak nie chce miec problemów to niech się nie odzywa...Powód?Mój P wracał od kumpla z Dublina po 2 piwach
Nie był pijany,ale to gardziażowi wystarczyło,powiedział,że pewnie ją podpuścił i teraz ma za swoje
A na boku się z drugim śmiał,że głupie Polaczki:-(Pamiątka...blizna na czole została do dziś
Z wszystkimi miarami jest na środku siatki centylowej;-)74cm.wzrostu,46cm.obwód główki i 9,2kg.wagi
Słuch,wzrok idealne.Przekładał zabawki z ręki do ręki.Znalazł schowaną pod kartką zabawkę,stał na nóżkach,turlał się,gadał,papa zrobił,klaskał w łapki i pokazał "nie,nie,nie"
No wsio perfekt
Ząbek siódmy się wczoraj przebił a lada moment będzie ósmy
Już dogonił Radka z ząbkowaniem
Do dziś ma zwolnienie,cherla jak gruźlik
Rosół zdychowi gotuję;-)
Nieciekawie,jedynka
Oby Ci ładnie zrobili
A Domisia ładnie rośnie,w swoim tempie,będzie laska jak się patrzy:-)

, chyba z Polski ten mroz przylecial.
, bo kurcze nie mam jak do Ciebie dojechać, znaczy autobusem tachać od Ciebie fotelik to trochę słabo, jakby co to dawaj znać. A problemy mam nadzieję jakoś się rozwiążą. A przypomnij mi kiedy Matta chrzciny są, bo chyba coś kiedyś wspominałaś, ale zapomniałam. A Mattuś zdolniacha, niech rośnie zdrowo:-)
ząbek zrobiony i tylko to znieczulenie daje mi znać,że coś mi tam dzisiaj gmerali:/normalnie wary-obciągary
Mój J też raczej z tych niecierpliwych kiedy ktoś mu bluzga
dobrze,że chociaż słoneczna
ja do dziś np.jabłka boję się ugryżć- to chyba w psychice siedzi
w kazdym razie dasz rade- ja do dziś mam jogurtowstręt 
a panna Twa jak ładnie sobie rosnie..
Moja starsza córcia miała kitunie ale całe w loczkach - teraz po loczkach znaku nie ma
a młodsza... tez od palemek zaczynała;-)