Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i za 10lat zaczną mnie wzywać na check up'y,Do tego czasu mam się sama macać...
Dzis mechanik ma zajrzeć,wiec się obaczy.Mam nadzieje ze dużo nas naprawa nie wyniesie
Tym samym uziemiona jestem w tym tygodniu,bo pewnie pogoda nie dopisze na dłuższe spacery..
Gratuluje!
Tym samym pozdrawiam wszystkie serdecznie! 
Landlord ma chate na innym osiedlu i mowi ze jest lepsza od tej 'to be honest'..a cena ta sama.Moj maz sie napalil juz,bo tu rodzinka cyganow zamieszkuje, on ich nie trawi przeogromnie. Ja sie wykoncze.. ledwo tu sie ogarnelam a teraz znowu..
Nie no fakt,faktem osiedle tamto rzeczywiscie spokojniejsze.Poza tym tu podworko mamy w fatalnym stanie-do zrobienia ogolnie.Tam zrobione i z tego co widzielismy przelotem, jakas szopka wymurowana stoi i chyba taras drewniany,choc co do ostatniego pewna nie jestem. Zobaczymy. Chyba cos kolo tygodnia bedziemy ja ogladac..
iiii-15kg poszło w niepamięć
Dzieki ze pytasz Lena ma sie dobrze Nacia tez w miare ale jeszcze tak do konca nie doszla do siebie jutro mamy wizyte wiec zobacze co powie gpAaniu-jak po nocce?może wreszcie wyzdrowiją Dziewczynki i pozegnaja te choróbska...łatwo mówic