reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Wszystkim chorowitkom zdróweczka!!
Gliwa-Niestety dni spędzone z dobrym towarzystwem mijają błyskawicznie:(Jak sie kuzynce podobało?
AsieńkoM-próbowałaś tańcować?Jak wrazenia?
Aaniu-jak po nocce?może wreszcie wyzdrowiją Dziewczynki i pozegnaja te choróbska...łatwo mówic:/
Madbebe-juhhhhuuuuuu where are U?????
Gastone-a u Was jak ze zdrówkiem?
Anineczko-Wy już pewnie zapomnieliście ,że jakaś choroba była?
Ewelcia-jak weekendzik?gdzie się skryłaś?
no nic to-nowy tydzień trzeba zaczać:)))Wczoraj wróciłam do swojej trasy...bezboleśnie i w dobrym tempie:)Mam nadzieje,że buty mi pomogą uchronić się przed nawrotem bólu kolan,bo nie wytrzymam tego drugi raz:zawstydzona/y:
Miłego dnia Dziewczynki

Hej

Ale mam lenia dzisiaj, jak to dobrze, że nie musze obiadu gotować, mam rosół tylko makaron dogotować i wyjęłam pierogi.;-)

Lubiczanka piękny avatarek, a co do zumby jeszcze nie tańcowałam bo nie miałam kiedy ale dzisiaj juz ja włącze i zobacze o co kaman.

Dzień dobry
AsienkoM fajnie, że wypad się udał, a zumba niech się sprawdza:), my może w przyszłą niedzielę się wybierzemy na zakupki przed wyjazdem, chcieliśmy wczoraj, ale rachunki przyszły:confused2:, więc w przyszłym tygodniu tak nie odczujemy
Lubiczanko oby już kolanko nie dokuczało

Dobrego dzionka

witam po weekendzie

rzeczywiscie lubiczanko avatarek śliczny - a raczej modelka mała na nim- słodycz mała

AsienkoM
no to masz labe z obiadkiem dziś- dobrze Ci :-p

Tichonku trzmiel :eek::-D ja mam pszczółkę :rolleyes2::-D

marcysiu365
czy ja dobrze zakodowalam gdzieś ,ze Ty z męzowskim dziś świętujecie?? jesli tak to miłości mnóstwo Wam zycze, cierpliwości i umiejętnosci kompromisu . Wszystkiego najlepszego ;-)

no to tydzień nowy czas zacząć ..

Miłego

Hejoo!
Lubiczanko zagladalam tu wczoraj,ale jakos bez weny bylam.
Wczoraj po poludniu bylismy u znajomych na plotach...wreszcie odwiedzilismy ich i na nowym domku i poznalismy nowego czlonka rodziny...Mala urodzila sie 22stycznia.
Caly czas spala.
Biola gdzie Ty jestes!!!???
Bylam wczoraj na osiedlu gdzie mieszka Twoja sis...mialam nawet sie K i B podpytac,ale jakos niezrecznie mi bylo,a potem zapomnialam..
Jestes jeszcze tu?odezwij sie babo,no!

Witam

Świeci pięknie słonko,ale zimnawo.

Lubiczanko oby buty pomogły,dbaj o sobie kochana.:tak:

Ano u nas już w porządku.Młody jeszcze świszczy nosem,w nocy go musiałam odglutkowac fridą bo miał małe problemy ze spaniem,ale jest o niebo lepiej.:tak:
W czasie choroby był taki płaczuś,że aż nie mój synek,ale wraca do siebie spokojny mały dżentelmen :-D

Ja rosołek też z wczoraj mam,tak więc dzisiaj czary mary i będzie pomidorówka :-D

:-D:-D
ewelcia uwierz mi,będzie jeszcze gorzej :confused2::rofl2:

Nasza od sterylki to idealny kot,ohhhh jak miała rujkę to myślałam,że ją w kosmos wystrzelę :baffled:
a teraz jak mi ciśnienie podnosi to myk ją na dwór i niech sobie przemyśli zachowanie :-D

reklama
Anineczko ja to bym ja juz teraz do weta zaniosla,nawet z buta bo daleko nie mam...ale moj m chce ten zastrzyk...czytalam troche o nim wczoraj i juz sama nie wiem...ale chyba jak skonczy sie ta ruja to ja dam na ten zastrzyk,bo mam dosc:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry