reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam:-)
Jakie słonko na dworze,a jak zimno:-p
Niestety auto NCT nie przeszło:sorry:,ale do poprawki małe detale na szczęście tylko:tak:Reflektor jeden za wysoko świeci i gdzieś z kabelka od wspomagania płyn kapie:tak:Tak więc nie jest źle bo ogólnie nasz trzmiel w bardzo dobrej kondycji:-D
Idę do rodziców dzwonic,miłego....

Hej

P wczoraj wrócił z pracy i stwierdził, że nie będzie mu się chciało w niedziele jechać do brata i pojechaliśmy po 16. po drodze podrzucilismy Asienke_r do domku bo była po pracy na kawusi. Dzięki za pogaduchy.

Posiedzieliśmy u brata do 20, Zuzia wypiła mleko i ruszyliśmy w droge powrotną. W domku byliśmy zaraz po 21, małą przebrałam i poszła spać, a My poszliśmy do sąsiadów ostatki świętować. Nie mam niańki elektronicznej więc musiałam co chwile zaglądać do małej. Dobrze, że sąsiedzi za ściana mieszkają. Zuzia spała ładnie.

Teraz płacze bo chce się bawic z Tatusiem a ojciec leży w łóżku bo go głowa boli.

Tichonek o szkoda, ale dobrze, że małe usterki

Hejka.
Tichonku dobrze ze to nic poważnego w aucie.
AsienkoM to fajnie ze wieczorek minął miło.My wczoraj poszlismy spać po 1,wieczorek był śmieszny.:tak:
Dzis juz kuzyneczka leci,wiec po południu jedziemy na lotnisko.

Miłej niedzieli.

Witam

Tichonku a to pech naprawicie usterki i bedzie oki
Asienko,Gliwa dobrze ze wieczorki Wam uplynely milo

Wlasnie dzwonilam do przychodni Nacie zarejstrowac bo cos kaszel dlugo sie utrzymuje wole sprawdzic bede spokojniejsza znajac zycie pewnie gp powie aby poddawac calopol i tyle ehhh

Milej niedzieli

reklama
Doszedł do siebie, nawet przed 13 pojechalismy do Dublina i po 18 bylismy w domku. Kupiliśmy Zuzi pare drobiazgów, obiadek też na mieście.
Aniaa zdróweczka dla dziewczynek

oo bym zapomniała mąz zumbe mi zakupił dzisiaj:-)

Miłego wieczorku i nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry